Зима

Зима
Пролет

18 август 2020 г.

По-морален от европейския е вмирисаният български морал

Уважаеми български моралисти, ако вашите деца не успеят да извоюват правото си да живеят в нормална страна те ще си тръгнат от България. И вече няма да се върнат...
 

По-морален от европейския е вмирисаният български морал. 

Той, моралистът ни, е против протестът за правата на всички да блокира кръстовища, защото се нарушават личните му права. И защото не е европейско.
 

Но в Европата, по която всички пъшкат когато протестират поломват всичко наред, докато не извоюват правата си. А тук, сакън да не строшим витрината на един от останалите десет работещи магазина в центъра на София. Затова българският моралист мие в Европа чинии и клозети, защото на това си е постлал.
 

Той, българският моралист е много по-морален и от балканския моралист, защото в Гърция и Сърбия няма страдащи, заради шума на протестите и блокиране на летища, граници и пътища. А тъпаните и въвузелите на гърците чак тук се чуват. Затова българският моралист мие чинии и клозети в Гърция и бере мандарини, защото тук не дава да се блокират кръстовища и да му вдигат шум. На това си е постлал.
 

Сега да ви кажа дами и господа български моралисти и кирякстефчовци, този истински протест се роди и крепи не от вас, а от ядосаните ви деца, които дойдоха, заради пандемията от Европа. Те знаят как е там и как се воюват права.
 

За тях е морално да не бъдат мачкани и газени от тиранина, за разлика от вас.
 

За тях е нормално, след като са учили до изнемога и са завършили в престижни европейски университети да работят тук. Но това е невъзможно, защото всяка нормална работна позиция в България е заета от партиец или олигавен тъпунгер.
 

Вашите деца си имат родина и искат да родят в нея своите деца. Но вие сте предали това тяхно право с превзетия си морал и гротескно лицемерие.
 

Уважаеми български моралисти, ако вашите деца не успеят да извоюват правото си да живеят в нормална страна те ще си тръгнат от България. И вече няма да се върнат.
 

А вие ще си останете с вмисисания си робски морал и с празните си, но свободни кръстовища.

Валентин Иванов-Кардамски

Няма коментари:

Публикуване на коментар