Зима

Зима
Пролет

29 август 2020 г.

Главен прокурор, говорещ като Мутра, не може да бъде главен прокурор

Друг е въпроса, че и за Мутра не става...
 

Главният прокурор Иван Гешев след умопомрачителен пиар епизод, на полето в Дупница, в „стил“ „Боко&Цецо“, които копаеха трупове, за пред телевизора:

„Ако някой си мисли, че сме в началото на 90-те години, ще разбере, че не сме, по трудния начин
.



„Удри, Братиньо!

Щави, Брат!

Да еба и шматароците им да еба, кАчи ги в багажника и право на Аладжа манастир! И там тумба – лумба, ресто паприкаш!

Къв ти е проблема, бе, мишок! Ти с кого се ебаваш бе, с Боко и Каскета ли, бе, мама ти недоклатена да еба, сега ще го разбЕреш по трудния начин!

Да те еба и у боклука!“


Те така се действа/ше/ „по трудния начин“ през 90-те. А чрез министър председателя ний изобщо не сме излизали от 90-те, ако питате нас.

Главният прокурор очевидно и очевадно попива липсващия си комплексарски „опит“ от почина на авера си Боко Тиквата, чийто задник пази.

Дърварски копи-пейст-ващ телевизионните идиотии на Боко Тиквата, като главсек на МВР и министър – председател, Каскет Гешев, в качеството си на главен прокурор, е на път да надмине Вожда, Учителя и Спасителя.

И какво ще разберем „по-трудния начин“, бре, Каскет?!

Като си много ербап, а да те видим тоя „труден начин“ да го връткаш без спец.охрана /държавна!/, без спец. Укрепление /държавно!/, без спец. ресурсите на държавата /отвратително незаконосъобразно ползвани!/, без данъкоплатските кинти, пръскани за да ви пазят като Ел Чапо, със сърце да те видим само колко струваш, Каскет!

Щото и баба ми Фроса и леля ми Сийка могат с държавата – мафия и слугинските и медии, ползвани като наказателни бригади, да се правят на „босове“.

В случая и ти – барабар петко с мъжете, да се правиш на катил!

Главен прокурор, говорещ като Мутра, не може да бъде главен прокурор. 


Друг е въпроса, че и за Мутра не става.
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар