Зима

Зима
Пролет

24 ноември 2020 г.

На Борисов няма да му се размине окачествяването като неук и крадлив диктатор в бъдещите учебници по история

Този десетгодишен период от развитието на държавата ни ще бъде определен като власт на неграмотни престъпници, довели страната до нова национална катастрофа 

 

След като увеличи с 30% заплатите на администрацията си и осигури коледни бонуси на държавните си чиновници от всички рангове, ТУЛУПЪТ без колебание  затваря работните места на всички останали.

По света здравните мерки се съобщават заедно с икономическите компенсации за затворените бизнеси и работниците, оставащи на улицата. 

Тук новината се съобщава от един полуидиотски министър на здравеопазването, който след като вече месец е твърдял, че ситуацията е под пълен контрол и само някой "логистични грешки" водят до смърт в подножието на болниците и всред линейките , търсещи места за болните, днес изведнъж се сети за пълно затваряне. 

Икономическият министър, който трябва да съобщи мерките за предпазване от масови фалити на фирми и граждани не е на екрана.
 

Добрата новина обаче е, че това вече ще доведе до онзи гладен бунт, който ще види сметката на борисов и борисовчетата и ще ги изтрие от бъдещето ни.

В учебниците по история този десетгодишен период от развитието на държавата ни ще бъде определен като  власт на неграмотни престъпници, довели страната до нова национална катастрофа.  

А на борисов няма да му се размине окачествяването като  неук  и крадлив диктатор в бъдещите учебници по история.

От нас  и единствено от нас зависи дали  престъпниците ще отидат зад решетките. 

Задълго!


 Диана Дамянова

Няма коментари:

Публикуване на коментар