Зима

Зима
Пролет

4 февруари 2021 г.

Гербоиди и психодесни са срам и позор за България

Хора, лишени от разум, от почтеност, от морал и от срам. Хора, които за нищо друго не стават, затова са се заели с политика... 
 
Едно бившо комОнистическо леке, скандиращо стихове за Партията - майка БКП, след това психодясно седесарче, а сега вярна подлога на гербоидите, си позволи от трибуната на Народното събрание да изпелтечи декларация на гербоидите срещу Президента на България.

Подлогата-гърне на гербоидите нарече генерал Радев "срам и позор", и "зинал за власт". Точно този, който няма срам да целува подметки, задни части и какво ли още не, за да се докопа до някаква власт, защото освен стихове за комОнистите, май нищо друго не може да прави. Но пък може да се върти като фурнаджийска лопата, което е високо ценено качество при днешната власт.
 
Няма да коментирам стила и възпитанието. След като ни управляват цървули, явно трябва да свикваме и с хамалския стил на изразяване и липсата на каквото и да е елементарно възпитание.
 
За мен срам и позор е в Народното събрание на България да стоят хора, които за нищо не стават. Хора, лишени от разум, от почтеност, от морал и от срам. Хора, които за нищо друго не стават, затова са се заели с политика. Хора, които на колене или с вдигнати крака са стигнали позициите, на които са в момента.
 
За мен е срам и резил да ни управлява един престъпник, заобиколен от нагли и алчни дебили. За мен е срам и резил осъждан да е заместник-председател на Народното събрание, а то да се председателства от Проста Кърджалийска П. За мен срам и резил е да наричаш народа си "тулупи", "мисирки", "безделници" и "матриЯл". Срам и резил е нощното ти шкафче да е пълно с кюлчета злато и пачки евро, които си откраднал от народа си, срам и резил е да псуваш като дърт хамалин подчинените си министри и служители и това да се слуша от цял свят. Срам и резил е премиеринът да козирува с мазна и дебилна усмивка на европейските лидери и да продава народа си!
 
Гербоиди и психодесни са СРАМ И РЕЗИЛ за България, за българите и за всеки почтен човек в тази държава! Зинали за власт, защото знаят, че без власт не стават за нищо. И ги е страх от справедливостта и възмездието, които неминуемо ще ги застигнат, ако не използват държавата като бухалка и чадър над престъпленията си!
 
СРАМ И ПОЗОР, българи, че позволихме едни национални предатели да се гаврят с Родината ни и с народа ни!
Спас Гърневски
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар