Зима

Зима
Пролет

13 март 2021 г.

Извращенията като норма

Насред пандемия евродепутатите се занимават с анално-оралните гъдели на сексуалните малцинства?!  

 

Поредното доказателство за Диктатурата на малцинствата е приетата резолюция на европарламента за изключителната подкрепа и институционалните привилегии на ЛГБТИК - лесбийки, гейове, транссексуални, куиър и  какви ли не девианти… 

Въпреки че в нито една страна от ЕС няма законодателство, което наказателно да преследва тези лица. В Полша и Унгария се обособиха общини, които само забраняват пропагандата на подобни извращения с цел защита на децата и традиционната християнска култура. Но председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен провъзгласи Диктатурата на малцинствата за проява на човечност в годишното си обръщение. 

Зловещо, дори подигравателно лицемерие. Защото нито фон дер Лайен, нито европарламентът проявяват човечност, когато трябва да се защити общественото здраве на общо 500 000 000 души в Европа. При недостиг на ваксини и спешна необходимост от тях ЕС все още официално не разрешава руската Спутник В и китайските антиковид ваксини. Но разрешава доказано съмнителната Астра Зенека. Причината е политическо мракобесие. Геополитика с хищнически икономически измерения.

Вероятно произтичащи от склонността към девиации на западния свят. Дори евроинституциите, които уж са за върховенството на закона, оказват натиск на България да прегази Конституцията си и да легализира гейбраковете и осиновяванията на деца от гей двойки. Въпреки че така само се увреждат интересите на децата. Те са осъдени да растат в нехармонична среда, да нямат мама и татко, а да имат родител 1 и родител 2. Самите те няма да бъдат деца, а ТО. Израстването им в подобен враждебен социум задължително ще предизвика хронични психически турболенции, физически интервенции и социална деструкция на личността.

Повечето евродепутати, от нашите с изключение на Джамбазки и Слабаков, не се интересуват от правото на нормален живот на децата. Приоритет са им анално-оралните интереси на сексуалните извращенци. С какво техните сексуални предпочитания благоприятстват развитието на обществата?
Благоприятстват единствено контрола над мнозинствата чрез Диктатурата на малцинствата.

Обикновено потисничество. Ако не слушаш, цветните расисти те обвиняват в расизъм. Ако не попадаш в тази категория, моментално те настъпват по линия на хомофобията. Дори да нямаш нищо против хомосексуалисти, те те принуждават да ставаш враждебен заради невероятното им покровителство от властта. Анално-оралните им страсти почват да доминират над човешките права на мнозинството. Как ли?

Ами като правиш норма всякакви извращения, ти изнасилваш нормалните да се извратяват.
Новото нормално е вид институционално, психическо, културно изнасилване. Като т. нар. Дервишова игра сред младите мюсюлмани. При тях е прието, видят ли момиче без мъж на публично място, то да бъде изнасилвано във вид на игра. При това групово. Това е характерно и в циганските общности. Така се стимулира високата раждаемост и брачния живот. Под угрозата от изнасилване всяка девойка гледа да пристане някому овреме … 

Играта с институционалното покровителство на ЛГБТИК е подобна на Дервишовата игра, но с обратен знак. Натрапва се благосклонността от институциите, ако си сексуално девантен. В САЩ го виждаме с брутална яснота-дават ти роли в киното, награди, правят те началник. Вече има и квоти за обратни в мениджърските екипи в големите компании. В политиката израстват по анално-орален признак. Вижте администрацията на Байдън. Стимулира се отклонението. Диктатура на малцинствата.

При Дервишовата игра целта е раждаемост. При Запада обаче целта е личностна и социална деструкция, която ограничава възпроизводството. После защо възникват конспиративни теории, че има световен заговор за заличаване на белите хетеросексуални християни. Но фактите сами конфигурират логическите връзки. Насред пандемия евродепутатите се занимават с анално-оралните гъдели на сексуалните малцинства?! Що за човечност е да пренебрегваш 500 млн. души заради 500 задни бузи, гримирани като фейсове?! Ама били повече от 500. Ми като се налага такава политика след едно две поколения, повечето нормални доброзорно ще „обърнат резбите“, защото все пак трябва да се оцелява….

Да сте чули Герб, ДПС, Слави от „Има такъв народ“ , Мая и адв. Хаджигенов от „Изправи се, мутри вън“, Христо Иванов от „Демократична България, Цветан Цветанов от Републиканци за България и прочие евроатлантически гяури да се противопоставят на подобна политика?

Няма и да чуете. Защото това е техният профил. Дори да не го искат, те го правят в името на лапането.

Диктатурата на малцинствата замени Диктатурата на пролетариата. Но замени и градивнистта на пролетариата. Пролетариатът произвеждаше материални блага. Сексуалните малцинства произвеждат анално-орални блага.

Честита баня, евроатлантици!


Милен Милушев, 24may.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар