Зима

Зима
Пролет

21 юни 2021 г.

И се къпем в простотия...

С изчезването на Онуй от политическия небосклон, интелектуалното, образователно и културно ниво на медиите направо се извиси 

 

Банкянският тулуп Онуй отново надигна като охлюв глава и не зашемети с умотворенията си. 

Отново със стайлинг, предизвикващ повдигане и отвращение у всеки нормален човек, Онуй ни уведоми, че заради служебното правителство не се къпем в пари от Европа. То все едно досега се къпехме! Може пък и да е имал предвид себе си, той определено си е скатал някое и друго чекмедже и къща.

Онуй разчита на това, че електоратът на ГЕРБ се състои от дебили и захлебващи покрай трапезата. Затова безнаказано може да си плещи глупости и да не се страхува, че хората ще го наритат. Както виждаме, разни нискочели са го наобиколили и му слушат простотиите.

Та, като казах простотии, се замислих, че с изчезването му от политическия небосклон, интелектуалното, образователно, културно и стилистично ниво на медиите и социалните мрежи направо се извиси. И изведнъж - дъжд от простотии откъм зайчарника!

Всъщност големият проблем е, че разчитаме на ЕС да ни издържа, да ни издържа селското стопанство, икономиката, да ни прави инфраструктурата. А докато една държава не го прави това сама за себе си, тя е колония. В която аборигените седят с паничката и чакат големият бял човек да им хвърли подаянието!

Май е време тоя да го въдворят в ЦСЗ при бай Ставри и да се свършва с тая мъка. И моля - някой да му подари прилични чорапи! Това е брутализъм!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар