Зима

Зима
Пролет

29 юни 2021 г.

Защо отново? Защо пак се повтаря познатото?

Докога крякащите за свобода на словото медии ще обслужват българското задкулисие? 

 

Традиционните "опозиционни" медии громят яко Бойко, обаче за тях не съществуват Пламен Узунов и Николай Копринков. 

Точно както преди 10 години за тях не съществуваше и Бойко! 

Огнян Стефанов не се срамува да си признае, че някога харесвал Бойко и го славел. Аз никога нито съм го харесвала, нито съм го славела. Разлика намирам тук. Как да му вярвам, че прогледнал? Вярно е, всеки може да се обърка в преценката, ама защо тогава сега очите на Стефанов например, той е от най-предните медии плюещи по Бойко, са слепи за схемите на Радев? 

Защо мълчат по въпроса Дремджиев, големият борец срещу статуквото и мафията? Също и Сега, Честно казано, Дневник, Капитал, Дарик нюз, Електронен вестник, списъкът пак става дълъг, както досега беше дълъг по отношение на ГЕРБ. 

Нещо повече, изброените медии насаждат новия политически герой Славчо като активен борец срещу Бойковизма и Гербавизма. А той, Славчо, е всичко друго, но не и такъв борец!!! 

Защо пак се повтаря познатото?

Защо се повтаря и в исторически план?

Докога крякащите за свобода на словото медии ще обслужват българското задкулисие?

Точно това в момента става пред очите ни. Преминаването на власт, пари и влияние от едни ръце в други в задкулисното пространство, ние всички виждаме, че завесата се мърда, защото зад нея се движат фигурите, обаче медиите мълчат за завесата и са фокусирани само в ъгъла на сцената. 

Защо отново?


Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар