Зима

Зима
Пролет

24 юли 2021 г.

„Малко ми е шашаво…“ „Политики“ и никакви имена

Личностите носят на гърба си „политиките“ и от тях зависи как всяка „политика“ може да се изкове, или да се изкриви 

 

Вървят едни „консултации“, ум да ти зайде от лицемерие, фалш, бля-бля и прочие манджа с грозде. Пласментът на льотчика в „синергия с дневния атлантически ред на САЩ“ се изпълнява с шоу за ехалето – „консултации“ по „политики“.

Все едно слушам Цветан Цветанов.

„Малко ми е шашаво…“, вика днес Тошко-то на Слави, който сега е лицето на нацията, около което всички пърхат като нощни пеперуди, щото трябвало да се среща с „хора, които били заедно на площада“. Нищо, че Тошко го нямаше, а Мая-та де я видеха я гонеха и освиркваха.

И си плямпосват. За „политики“.

Имена никакви. Т.е. блябосват си на сляпо.

Защото личностите правят политиките, а не обратното.

Тъпоумното, кухо внушение на льотчика с присъдружните му от „новия морал“, че важно било обединение върху политиките, пък после идвали личностите, е тъпо толкова, колкото вмирисан зелен чорап.

Защото ЛИЧНОСТИТЕ носят на гърба си „политиките“ и от тях зависи как всяка „политика“ може да се изкове, или да се изкриви.

Да, всички могат да се обединят около нам си кви „политики“, но личността на място, на мига, в действие, ще е тази, която може да направи каквото си иска с тези „политики“. И тогава всички тия целувания, прегръдки, лицемерни любезности ще идат на… майната си.

Без да знаеш кои са лицата, които ти предлагат, какво аджеба „преговаряш“, а?

Или номерът е до последно да се мазниш и слагаш на Слави, респективно на Тошко, белким те пуснат на софрата?!

Тия лицемерни типове с „новия морал“ са напълно наясно, че трудно ще набутат министри, но си точат лигите за каквито се сетите постове по места, министерства, агенции и… И.Т.Н….

Иначе всичко е наредено. Отдавна. Както го писахме. Най-вече правителството. В „синергия с дневния атлантически ред на САЩ“. Щото правителство трябва да има на всяка цена, изприщиха се Херо Мустафа и льотчика, дето и се дупи, да рецитират.

За пред камерите обаче се консултират за „политики“.

Дрън, дрън, ярина.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар