Зима

Зима
Пролет

19 септември 2021 г.

Женките на Свети Киро

Много аутсорсинг, много чужбина, много социално предприемачество... направо ум да ти зайде какъв умнокрасивитет ни сполетя! 

 

Бе прави са си да си нарекат партията ПП "ПП". Отдавна имах подозрения какво означава абревиатурата, днес се убедих лично с очите си. 

Умнокрасивитетът изби като мръсна пяна в медиите и представи лицата на подмяната.

Ей тази мадама по средата например е бивш съветник на... Румяна Бъчварова - дясната ръка на Онуй, в момента посланик в... Израел. Ама то почтена работа, Ви казвам! Тя Бъчварова и ГЕРБ само почтени си избираха. И не, не са били близки, как може да си помислите таквоз нещо, те - новите лица на подмяната, не са таквиз хора. 

Лорел пък е човекът на Израел в партията. Няма лошо, преди десет години се е върнал в България и е решил, че може да ни оправи. Заедно със Светите Хавардски братя!

Много аутсорсинг, много чужбина, много социално предприемачество... направо ум да ти зайде какъв умнокрасивитет ни сполетя!

Всъщност почтеността няма нужда от договор, а от морал. Който започва с това да казваш истината. Младите юпита на Козяк тръгват към изборите. Не искам да съм лош пророк, но ще надминат и юпитата на Царчето. Впрочем и там имаше тънка нишка от Израел...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар