Зима

Зима
Пролет

28 декември 2021 г.

Да обявим неутралитет и да ги пратим на... Пловдив

Родните безродници се обединиха в националното предателство. Явно решиха всички проблеми на българите...

 

 

Честно казано, до гуша ми дойде от евротолерасти, които с пяна на уста заработват грантове и се доказват пред господарите си. 

Особено психодесните истерясват през тези светли празнични дни. С нездрав блясък в очите и дрезгави от вълнение гласове, ни убеждават, че ни трябват повече и повече войски на НАТО в България. Да освободим Крим от гадните рашки! Да превземем Кремъл на абордаж! Да арестуваме Путин и да го пратим в Гуантанамо! Начело, разбира се, с германската министър на отбраната, която да води гордите войски на НАТО, решени в тъмнорозови униформи, да превземат степите на Русия! 

От Проектът на посолството изцяло одобряват тази позиция и настояват да се доказваме като верни ибрикчии, опс, лапсус - партньори на САЩ и на НАТО. Защото те били поели ангажименти - явно това е била цената на властта. Какво мисли българският народ, никой не се интересува, най-малко Просто Киро.

Спомням си Сюлейман Паси как ни убеждаваше, че ни трябва ядрено американско оръжие тук да ни пази. Сега се чуват някакви слухове за две нови военни бази на САЩ в България, едната от които Атия. Родните безродници се обединиха в националното предателство.

Явно решиха всички проблеми на българите. Осигуриха достоен живот на работещите и пенсионерите, няма вече деца в риск от бедност, няма ровещи по кофите за боклук. Няма работещи бедни, всичко цъфти и връзва! Та решиха да се включим и във войната срещу Русия, която в момента се подготвя. И защитават украинските фашисти, дори ги лекуват тук безплатно, на българска земя, където българските граждани трябва да си плащат за всяко лечение!

България трябва да поддържа неутралитет.  Ако сме заплашени, единственият ни гарант трябва да бъде българската армия, която точно съюзниците ни накараха да съсипем. Който разчита чужда армия да го защитава, е нищо повече от роб!

Само едно ще кажа на Прост Киро - ТУК НЕ Е КАНАДСКА ЛИВАДА! И всеки, който е тръгнал срещу българския народ, добро не е видял. И да си подава молбата отново за канадско гражданство, докато не е късно!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар