Зима

Зима
Пролет

14 януари 2022 г.

Радев прави нова партия, нов продуктово позициониран проект

Усилено се сбира всякакъв сбирщайн и тюрлюгювеч от всякакви „нови“ лица – като се почне от ъндърграунда и се стигне до знакови мошеници покрай Митниците и олигарси 

 

Ангажираният и картотекиран от либерал-глобалистките кръгове в Америка още през 1992 г. Румен Радев подготвя почвата за нова партия.

Причините за това са две:

- личен конфликт с Куролацията, който е станал неуправляем;

- най-ново социологическо проучване (само за негово ползване), в което „Възраждане“ е вече трета политическа сила.

Новият политически проект, който Радев е договорил с господарите си, ще е с фасадата на „патриотична“ организация, „загрижена“ за българските национални интереси.

Досегашният му американски проект ПосолствотониПрати трябваше да се движи в тази посока, и в началото Куролацията действително нахвърли няколко изявления в този смисъл – за нас националните интереси са по-важни, и подобни алибали, но напоследък този курс е изцяло изоставен, а той реално и никога не е бил взиман насериозно.

Тъй като нова партия от нулата се прави трудно, ще се ползва някоя съществуваща, но отдавна замряла. Затова в близките седмици и месеци ще станем свидетели (а може да го направят и тихомълком) как някоя нефелна партийка свиква партиен форум, на който сменя името и ръководството си, за да се самовръчи на картотекирания.

Тези инженерни проекти никога не са постигали дългосрочни успехи. А ако картотекираният случайно се подхлъзне да ползва и за този си проект услугите на отдаващата се на всеки, който я поръча, „кризисна“ пиаркаджийка кака Ди, авторка на най-плоските „кризисни“ истории, работата е „опечена“ отсега.

Божидар Божков

Бележка на АФЕРА: Новата партия, отново продуктово позиционирана от Румен Радев, се движи от Стефан Янев, научи АФЕРА. Усилено се сбира всякакъв сбирщайн и тюрлюгювеч от всякакви „нови“ лица – като се почне от ъндърграунда и се стигне до знакови мошеници покрай Митниците и олигарси.

След като се нагледахме на безумните „проекти“ на Радев в лицето на службашите му и продуктово позиционираната от него „ПП“, сега предстои да ни набутат „ново“ -то му отроче. Естествено, минало под одобрението на Херо Мустафа, щото закъде сме без „синергия с дневния ред на САЩ“?!

АФЕРА следи изкъсо „новите“ играчи със скандални имена и ще ги изчакаме докато се набутат окончателно, за да оповестим имената им – в новия продуктово позициониран проект на Радев.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар