Зима

Зима
Пролет

30 април 2022 г.

Чудовището днес е САЩ и нелепата му друсана, криминална халтура от Киев

Треторазрядни нацисти от източен обряд. Животни с претенции. Това виждам в клиповете им от „съпротивата“ и нашествието им в Донбас...

 

 

Според мен няма никакво морално, разумно, интелектуално, културно, прагматично, политическо и човешко оправдание да се подкрепя Украйна в този конфликт, започнат от нея под американски претекст за домашно насилие и американска цинична геополитическа прагматичност.

Хората с ума си, които не вземат пари по американски линии, европейски програми и държавно финансиране, са с Русия. То е очевидно.

Има и такива, които подкрепят Украйна от формена глупост, евтино самолюбие и сантименталност. Карат я по спомени от 80-е и стоят в това предвидимо клише, което е обида за ума. Това не означава, че утре не е възможно, притиснатата до стената, Русия да се превърне в чудовище, но тогава ще я мислим.

Чудовището днес е САЩ и нелепата му друсана, криминална халтура от Киев. Мутри в буквалния смисъл на думата. Треторазрядни нацисти от източен обряд. Общо взето животни с претенции. Това виждам в клиповете им от „съпротивата“ и нашествието им в Донбас.

В Украйна властта е криминал преди Янукович. Това не е държава, а разбойнически стан.

Да късаш ризи за тези престъпници, корумпета, международни инфантилни рекетьори ала Грета Тунберг и т.н. е не просто форма на дебилизъм, а и престъпление в съучастие по всички морални, етични и прочие кодекси.

  

Явор Дачков, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар