Зима

Зима
Пролет

21 април 2022 г.

Погромът срещу "Афера" е ваше дело!

Животът е въртележка, драги ни Мръсници. И ще си платите. Когато получите онова ястие, което се сервира студено... 

 

Шести ден продължава бруталния, свиреп тероризъм срещу сайта АФЕРА. Денонощно.

Никой не е виждал такава агресивна хакерска атака, дивят се и партньори от чужбина, които помагат. Яростно, нагло, цел – заличаване на сайта.

Бием се като гладиатори, сами, на арената на мерзавското бездушие, съучастие и продажничество на продадената ни държава от овластени зомбита предатели.

Няма да обяснявам какво правим, а правим и невъзможното!, повярвайте!, няма да обяснявам какви нерви струва този терор и престъпен тероризъм насочен срещу сайта АФЕРА, няма да обяснявам, защото тарикат мъж не писка.

Аз съм си направила избора сама – да съм от Божията партия на Истината. За едно съм благодарна само – че до рамото ми има и мърцина малцина приятели, които се бият заедно с мен и са ми „гвардията“. Поклон!

Тази война срещу сайта АФЕРА е още по-свирепа, брутална и нагла от хакерската атака срещу сайта, която продължи повече от месец, по време на цялата предизборна кампания за избор на парламент. Тогава бе образувано досъдебно производство от прокуратурата и дадено за разследване на михлюзите от ГДБОП, които още си бъркат в дълбоките задници.

И онази, и тази атаки – престъпно проявление на тероризъм срещу сайта АФЕРА и мен, Веселина Томова, вървяха и вървят по време на служебното правителство на Румен Радев и правителството на неговия избор – Просто/то/ Киро.

„Селянинът с колелото“, „изпрания Зелен чорап от Херо Мустафа“ – Румен Радев мълчи като миризлива путка, без абсолютно никакво извинение! Същият тоя рецитиращ семпъл откъм интелект и лексика човек, който иначе не спираше да си „гради“ втория мандат върху разкритията на АФЕРА за чекмеджето на Бойко Борисов и да врещи как нямало свобода на словото в България.

Точно под неговото бездушно мълчание и бездействие точно неговата власт удари АФЕРА по време на изборите повече от 40 дни и с всички начини и средства трябваше да бъдем „елиминирани“ от медийното пространство, за да не пишем истината за мръсните зулуми на Кръга „Румен Радев“.

Сега – наред е властта на Просто/то/ Киро, който Румен Радев легитимира във Властта, като го избра за министър, а след това прокара пъртината му към премиерския стол, заедно с цялата му измамническа компания, разбира се, и двамата продуцирани от Херо Мустафа, като верни зомбита.

Зад бруталния тероризъм срещу АФЕРА стоят огромни пари, които се кешат ежедневно.

Хакерите не работят „на ползу роду“, те не си мърдат задника без да им се плати.

Идиотът, който ръководи „Компютърни престъпления“ в ГДБОП и който ми разказва как валяло дъжд и те не можели нищо да направят, понеже дъжда валял, все пак, даже не вдява, че работи в служба „борба с организираната престъпност“.

А организираната престъпност има поръчител, изпълнител и посредници.

Тоя идиот ако досега не е научил кои в България са звената, които изпълняват хакерските поръчки на властовите кръгове, значи може да отиде да си направи една ч…..

Всички, които са елементарно запознати със задкулисието на Властта в България, знаят кои са кръговете, на които се плаща за такива атаки, и кой плаща.

Кой ще тръгне обаче срещу работодателя си? Шефът на ГДБОП? ДАНС, която пък се ръководи от един друг селянин, авер на Румен Радев, който бе сложен там за да може Радев да си въобразява, че службите са „негови“. И какво като са „негови“? Когато си тъп Зелен чорап и назначаваш кретени, които мислят само как да се доберат до пернсионерските кинти накуп, службите ти са „през хуя му, че оттатък“. Продадени и предадени на Херо Мустафа с любезното съдействие на Радев.

Прокуратурата ти казва, че чака разследването на ГДБОП, на която е възложила да разследват, идиотите от ГДБОП начело с един измисленяк, са толкова смешни, когато разпитват, че трябваше видео реалити да направим, когато ни разпитваха, че да изпопадате от смях какви некадърници са.

Кой бе, „борци с организираната престъпност“ си позволява да дава такива огромни пари за денонощен хакерски погром върху сайта АФЕРА?!

Кой ги дава тия пари и към кого те текат, бе, служби малоумни?!

И понеже не можете тържествено сега, в случая с „АФЕРА“, да изрецитирате, че това е „хибридна война на Путин и Русия“ срещу свободата на словото в България, а не можете, колкото и да ви се иска да го направите, защото ме турнаха вече в списък с „врагове“ като „путинска блядь“, мълчите като путки!

Вероятно на някои може и да им е смешно. Какво толкова като хакерски удрят сайт. Вероятно звучи твърде имагинерно за промитите им мозъци. Ами, същото е, като да ти думнат с гранатомет къщата, фирмата или теб!

Ако това се бе случило обаче с „капиталците десносектанти“, любимци на Радев, женката му Деса, Просто/то/ Киро, както и на подгузърните им мисирки, наричани иначе медии, щеше да има вой до небесата, че можеше и Консултативен съвет по националната сигурност да бъде свикан.

Идите на хуй, продажници!

Бог гледа.

Радев, Просто/то/ Киро и цялата им лапаческа „бизнес“ компания, дето кеши яко, за да смаже сайта АФЕРА, е най-лицемерната, отвратителна, продажна мръсотия до която съм се докосвала. Боко не си бе позволил това, което те сега правят с АФЕРА. Да, точно този Боко, на когото името не смееха да споменат тия мишки, докато АФЕРА години наред единствена не спря да го громи и да вади истината за кохортата му.

Животът е въртележка, драги ни Мръсници.

Погромът срещу АФЕРА е ваше дело.

И ще си платите. Когато получите онова ястие, което се сервира студено.

От мен.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар