Зима

Зима
Пролет

7 април 2022 г.

Още само украинското знаме в задника си не са го набучили

Всеки, който мисли и говори различно от кухите им пропагандни „опорни точки“ е „враг“ и трябва да бъде заличен и унищожен 

 

Същото беше и с ковида. 

Първи се опасаха с маски и истерично ръкопляскаха, и пригласяха на „щабове“, и се затвориха вкъщи, и ругаеха, и клеймяха всеки, който не беше зомбиран от масовата тотална хипноза, наложена от Американо-Западната „циливиЛизация“. „Десносектанти“ умно-красиви не слизаха от телевизиите и линчуваха всеки, който не е зомби и се бе опълчил да се подчини на световната мръсна игра, наречена „ковид“. Първи пак те хукнаха да се ваксинират и ревяха как искат „мерки“, още по-тежки мерки и ако може изобщо да не се излиза от мерките, а който не се ваксинира, за тях бе тъпак, глупак, идиот и враг на народа.

Сега пак първи са в брутална истерия за Украйна. По-украинци станаха от самите украинци. Врещят и маршируват с украинското знаме, слагат го под път и над път, пак по същия начин зомбирани и папагалски повтаряйки онова, което промива мозъците, както с ковида – тоталната пропаганда на американо-западните им „ментори“. Пак не слизат от телевизорите и пак линчуват всеки, който мисли и има различно мнение, а не единствено бетон в главите, като тях.

Врещят, че моментално искат да пращаме оръжие на украинците, псуват Путин, Русия и руснаците, и още само украинското знаме в задника си не са го набучили. Всеки, който мисли и говори различно от кухите им пропагандни „опорни точки“ е „враг“ и трябва да бъде заличен и унищожен – като начало в социалните мрежи, в медиите, а после може и закон да измислят – на тази територия да си останат само те – зомбитата и Херо Мустафа.

И с ковида, и с Украйна – тия десносектанти и умно красиви са по католици от папата, по херо от мустафата и по азов от азовците.

Прекръщават улици, алеи, паркове, овесват знамето на Украйна пред Столична община и се бият в гърдите как те са най-големите „демократи“.

Гледаш ги, наблюдаваш ги, а отвътре дрънчи на кухо. Сляпо глътнали бастуна на кухата „евро – атлантическа“ пропаганда, маршируват като кукли на конци. Точно както и навън носеха маски, самоубивайки се без кислорода на свободата, и бяха готови цял живот да стоят затворени с „по-тежки“ мерки, щото Байдън и западняците казали така, така днес точно фашистите обявяват за герои.

Мислят си, че вярват в Бог, а всъщност коленичат и целуват копитата на Сатаната.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар