Зима

Зима
Пролет

17 юни 2022 г.

Харвардските мишоци точат зъбки в политическия мрак

Видяхте с какъв бяс и параноя баш мишоците заляха Парламента вчера. Това е ясен знак само за едно - изпускат сиренцето... 

 

Случва се най-естественото в едно демократично общество - правителство, ръководено по най-тъпия, меркантилен и продажнически начин, пада от власт поради изброените по горе характеристики.

Дотук добре! Но до клетвата на нов кабинет има процедурно време, в което страната ще бъде в политически мрак, управлявана или от кабинет в оставка, или от служебно правителство на доказалия властовите си комплекси президент.

В този мрак харвардските мишоци ще се опитат да огризат всичкото сиренце за милиарди, което са заложили по проектите си за батерии, електромобили, фонда на фондовете, банката за развитие и други финансови дупки, които успяха да пробият под диктовката на г-н Прокопиев и зелените крадци в Националния план за възстановяване и развитие.

Видяхте с какъв бяс и параноя баш мишоците заляха Парламента вчера. Това е ясен знак само за едно - изпускат сиренцето. И затова точат зъбки да го сгризкат в мрака на междувластието. Та казвам, че котката трябва много да внимава!


Петьо Блъсков, "Труд"

Няма коментари:

Публикуване на коментар