Зима

Зима
Пролет

31 юли 2022 г.

Алчността на печалбарите от смъртта

Пак взривове в складове на Гебрев, идиотите квичат, че пак бил... Путин! 

 

Алчността на печалбарите от смъртта на невинни е пословична. Описана беше във филм с Никълъс Кейдж, а тези дни и Виктор Бут отново не слиза от световните новини.

У нас печалбарите от производството и търговия с оръжия са добре известни. Повечето са тръгнали от комунистическия режим, когато са били верни „синове“ на партията-държава, а днес са „кучи синове“ на западния елит.

Рано сутринта пак гърмели складове на фирма „ЕМКО“ на небеизвестния Емилиян Гебрев, съобщи БНР, позовавайки се на кмета на Карнобат. Близък до Гебрев сайт веднага привидя „дългата ръка“ на ГРУ и Путин. На бас, че ако не днес, още утре Гебревия ще цъфне в БТВ. А, ако не е той, ще се яви един добре известен всичколог – Б.Н. Да не забравяме и Христо Грозев, този „гуро“ на журналистическите разследвания, или просто наемник на Нейно Величество Кралицата и МИ-6, когото изловиха как неуспешно опитвал да вербува руски военни летци.

Всичките те вкупом ще реват – Путин, та Путин. И ще мълчат като пържен сафрид, ако ги питаш – какъв контрол на производството се осъществява във военните заводи в последната половин година, когато ако може ще се работи не на три, ами и на три пъти по три смени. Каква е охраната на складовете с готова продукция?

Хайде, стига облъчване, все някой друг да ти е виновен, когато си свикнал държавата да ти е длъжна. Само преди пет дни млад работник почина във ВМЗ-Сопот. Само, че за него на никого не му пука. Друго си е Гебрев, дето „свободните“ и „демократични“ медии на „Америка за България“ се надпреварват да му правят ПР. Той е наш герой, преди на Социалистическия труд, сега на Западния елит. Преди, защото продаваше оръжие на комунистически терористи, сега, защото прави същото, но на „нашите“ момчета.

Взривове на боеприпаси и производствени аварии в оръжейната промишленост още много ще има, защото всеки бърза „да удари кьоравото“, работи се без никакъв контрол на безопасността, преработва се продукция, която е с изтекла годност или некачествена. Те цял танк обърнаха на Петолъчката, складовете някои тръгнал да им взривява. Не, просто алчността ви е безкрайна.

Емилиян Гебрев


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар