Зима

Зима
Пролет

7 август 2022 г.

Това се вижда, бе, хора. Боде очите!

80 процента от света го вижда. Този свят, който започна да се осъзнава и да се обединява срещу западняшкия расизъм...   

 

Пред очите на целия свят израелски ракети избиват жени и деца в жилищни райони в ивицата Газа. 

Влезте в Телеграм и ще го видите наживо. Т. нар.  западна цивилизация не го вижда обаче. Няма санкции, няма правозащитни организации, няма обединение на "цивилизования" свят срещу агресора. Както и нямаше срещу укронацистите, когато избиваха 8 години руснаци в Донецк и Луганск. 

Защо ли? 

Защото според западната цивилизация палестинците, руснаците, сърбите, иракчаните, либийците, сирийците, афганистанците и прочие организми от останалия 80 процента свят извън Запада не са хора. Това са подчовеци. Те подлежат на изтребление, според западняшкия естаблишъм. Само укронацистите имат значение, понеже те слугуват на Запада. Останалите - Латинска Америка, Африка, Мексико, Индия, Русия... са статистическа грешка.

Знаете ли каква е битката между Израел и Палестина? Като битката между САЩ и Афганистан - въоръжен с лазерно оръжие срещу овчар с гега. Овчарят няма шанс. Но правдата е на негова страна. 

Точно затова бъдещето е на тези овчари. Защото правдата е с тях. Вече Русия, Китай и останалия свободен свят, 80 процента от хората на земята, са с тях. Всички виждат западняшкия расизъм. Той е коренът на злото. Чувството за изключителност, превъзходство и ненаказуемост. 

Така беше до 24 февруари. Когато Русия каза НЕ на западняшкия расизъм. Контраатакува в Украйна и води победоносна война. Китай също контраатакува в Тайван. Арабите, африканците, латиносите осъзнаха кой е врагът на Правдата. 

Западът. 

Виждаме го по софийските улици. Едни хрантутници на антибългарската фондация "Америка за България" и компания НПО-та искат да отнемат основното човешко право на българския народ сам да определя търговското си партньорство на взаимоизгодни начала с Русия. Значи според проамериканската партия Демократична България ние трябва да гладуваме и да студуваме в интерес на САЩ.?! Руският евтин газ бил вреден за българския народ. Докато американският втечнен и по-скъп, че и недостатъчен, газ е... полезен.  

Исусе Христе!?

Същата корелация като между децата на укронацистите и децата палестинчета, русначета, сръбчета, афганистанчета, иракчанчета, сирийчета, либийчета, венецуелчета, кубинчета... И прочие. Тия, вторите, не са хора... За тях няма права. Няма санкции.... Няма защита... Няма петзвездни хотели да ги приобщават като бежанци... Да мрат... 

Ма това се вижда, бе, хора. Боде очите. 80 процента от света го вижда. Този свят, който започна да се осъзнава и да се обединява срещу западняшкия расизъм... 

Сталин го е казал, ама кой да го чуе - американската демокрация е диктатура на американския народ над останалите... 


Милен Милушев

Няма коментари:

Публикуване на коментар