Зима

Зима
Пролет

16 септември 2022 г.

За кого бие камбаната?

За тридесет години демокрация ние загубихме децата си. Някъде между правото ни да ходим на море в чужбина и да гласуваме за поредния идиот с костюм загубихме душите си... 

 

Удари първият училищен звънец. 57 000 деца влязоха първи клас. Това е почти два пъти по-малко деца отколкото преди тридесет години. 

След демокрацията, плурализма, свободата, равенството и другите вносни думички резултатът е ясен. Ние фактически сме два пъти по-малко. Не днес, а след десетина години България ще е под 4 милиона.

Това, уви, не е защото хората отказват да правят секс. Или пък отказват да имат бъдеще, въпреки, че и такива интерпретации ще има. Заради устойчиво убийство е. Знаете, това убийство не е само към децата.

Държавата ни не е мащеха. Курва е.

Курва, която харчи парите ни, за да си купува лачени обувки и да се друса в нощните заведения до припадък. Курва, която се ч*ка с чужденци и обяснява колко ни обича месец и половина преди избори. А в ролята си на майка, курвата е предвидила за децата си по една филия с лютеница. Една на ден. И децата ядат лютеницата.

Къде ще ходят? Поколението, което расте е точно такова – просто, пълно с подобрители и фалш, точно като филията с лютеница. Знаете, над половината абитуриенти са абсолютни двойкаджии. Тоест, пълни образователни провали. Те са горди неграмотници. Функционални дебили с претенции и маркови маратонки. 

Но това не е от значение за курвата.

Учителите си отдъхват от поредната порция идиотчета и се готвят за следващата. Министерството отчита резултатите в таблица, а родителите събират пари за абитуриентски бал, за да може тяхната щерка да изглежда като актуална курва, а синът като продавач на кокаин.

Родителите, които са се съгласили на брак с курвата и са приели филията с лютеница спят емоционален зимен сън. Някои от тях погребват децата си без да разберат какво им се е случило. Плачат по новините и искат справедливост.

Те си въобразяват, че като ходят на работа но половин денонощие и носят пари за телефон последно поколение, изпълняват родителския си дълг. Всъщност, децата им растат възпитавани от мащехата, пардон курвата, и тя като такава ги научава на курвенските си номера.

Наркотиците се продават направо в ученическата лавка.

Продават ги ученици с полицейски протекции. Разбирай, ако направиш забележка на дилър до половин час патрулката ще се домъкне у вас да ти проверява документите. И това е само началото.

Утре детето ти ще бъде сгазено на улицата от надрусан идиот и ще получиш официално извинение от родителите на идиота. От идиота – не, защото адвокатите му няма да му позволят да дава изявления. И дотам. Ако не вярвате – огледайте се.

За тридесет години демокрация ние загубихме децата си. Някъде между правото ни да ходим на море в чужбина и да гласуваме за поредния идиот с костюм загубихме душите си. Някъде между заплатата и аванса загубихме и децата си.

Но най-неприятното е, че ако се намери намери някой, който би искал да поправи нещата, той ще бъде спъван отвън. Вижте Унгария. Там расте успешно поколение подкрепено от държавата. Държава не курва, а майка. Ние им завиждаме. От там се чуват новини, които звучат като научна фантастика. Но, уви, Европа в ролята си на МегаМащеха реши, че тяхното не било демокрация. Ще последват санкции, забележки и извиване на ръцете.

Което поставя въпроса – Какво по-дяволите иска Европа?

Но да му мислят унгарците.

А за нас, отгледаните от курвата, остава последно успокоение. Че не разбираме младите. А за младите остава вярата, че светът вече е техен. Само след десет години, когато станем четири милиона, сегашните млади поостареят и им опадат зъбите от евтин алкохол ще разберат истината, че светът никога не е бил техен.

Още техните родители са го продали за маниста. За едни удари първия звънеца, но за всички ни бие камбаната.


Емил Йотовски, Fakti.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар