Зима

Зима
Пролет

2 септември 2022 г.

Жената, която укро пропагандата използва, за да обвини руснаците, че бомбардират болници

Чудя се какво ли си казват промитите от западна и укро пропаганда мозъци в България. Не им ли е тъпо, че ги правят на балъци

 

 

Така действат безскрупулните руснаци след като са бомбардирали болници с родилки.

После ги принуждават да ходят весели и засмени из вече руския Мариупол и да раздават балони с цвета на руското знаме на първолаците в училищата. Терор страшен ви казвам.

Това на снимките е една и съща жена. Жената, която укро пропагандата използва, за да обвини руснаците, че бомбардират болници, докато самите украински военни части се укриваха, а и още се укриват на места, в най-уязвимите социални заведения - болници, училища. В случая в болница с родилки. 

По-късно въпросната жена "пострадала" от руснаците, потвърди, че самите украинци са изложили родилките на риск, а руснаците са се погрижили за тях впоследствие. 

Ето я и днес в освободен от Русия Мариупол, пърхаща като пеперуда си гледа инфлуенсърството, докато раздава балони с цвят на знамето на освободителката си. Голямо руско потисничество ви казвам. 

Чудя се какво ли си казват промитите от западна и укро пропаганда мозъци в България. Не им ли е тъпо, че ги правят на балъци и използват, за да си водят мръсната политика. 

Не знам, един човек с чест и достойнство би се почувствал омерзен, че го взимат за опитно зайче и го наричат кръгъл глупак директно в лицето. Защото само един кръгъл глупак може да повтаря като мантра каквото му заложат отгоре.

Персефона Коре

Няма коментари:

Публикуване на коментар