Зима

Зима
Пролет

14 ноември 2022 г.

Това вече съм го гледал

Тотално деградирала безчувствена, озлобена паплач. Иран ще бъде върната столетия назад, ще бъде слаба и зависима, управлявана от послушни милионери... 

 

Вчера се разхождах около Софийски университет и видях някаква тълпа от хора с ирански и кюрдски знамена. 

Тълпата се ръководеше от екзалтирано момиче, която с неприятен и истеричен глас, очевадно под влияние на субстанции, крещеше лозунги, а няколко човека й пригласяха. Повечето хора видимо не бяха перси, по-голямата част бяха кюрди, азери и вероятно студенти от паралелките по източни езици. Немалка част от лозунгите всъщност бяха за Украйна. Казах си: "Ясно".

Това вече съм го гледал. Помните ли първите демонстрации за "сирийска свобода и демокрация"? Тогава имаше почти същия състав. 

Сега ще ви кажа какво ще се случи в Иран. 

Същото каквото в Сирия, Арцах, Ирак, Йемен, Либия, Афганистан, ивицата Газа.

Защитават правата на жените? Сериозно? Уважаеми грантораздавачи от "Америка за България " (щото и най-големите глупаци знаят, че вие финансирате тези "проекти") къде бяхте когато екзекутираха и се гавреха с арменски жени в Арцах? Къде бяхте когато в С. Арабия счупиха рекорда за екзекуции, включително и на жени? Къде бяхте когато ви питахме да посочите град в Сирия, контролиран от "сирийските" "умерени" бунтовници, в който на жените им е разрешено да са без никаби? И досега няма такива. Какво стана в Афганистан, когато се възхваляваха Осама бин Ладен и се финансираха воините на джихада, т.е. муджахидините? Какво стана в Либия , когато се появиха пазарите за робини? Защо нямаше демонстрации за Бахрейн например, когато саудитски милиции преминаваха границите и биеха протестиращи? 

Защо правителството ви финансираше ислямистите в самия Иран, когато сваляхте секулариста Мосадък? 

Знаете ли какво ще се случи в Иран? Ще я потопят в кръв и безкрайни конфликти. Ще финансират сепаратистки азерски и кюрдски формации, ще разпердушинат страната на парчета, ще вкарат ислямистки организации, които ще се настанят точно на най-големите находища, ще точат газ и петрол години наред, ще го продават на корпорациите, а после "коалиция" от спасители ще "отиват да спасяват" като окупират същите територии.

В същото време инфлуенсъри и медии ще се надпреварват да измислят лъжливи истории с бременни жени, деца, котки и LGBT общности, както го направиха в Сирия, дори историите няма да се различават, докато подкрепяните от тях "борци за свобода" колят и разрязват хора на парчета, разрушават културни паметници и цялата им индустрия. 

Иран ще бъде върната столетия назад, ще бъде слаба и зависима, управлявана от послушни милионери. 

Жените на Иран? Ако наистина каузите  бяха искрени, щях да съм пръв в защитата им. Уви, жените в Иран няма да видят и бял ден, ще погребват съпрузи и синове, бащи и роднини, ще бъдат бъдат подложени на насилие и престъпления от вражески формирования.
Защото единствено, което на господарите на тези протестиращи ги интересува са територията и богатствата. 

А най-голямото постижение на тази кръвожадна зловеща, уродлива доктрина, е умението й да прикрива алчната й жажда с някакви виртуални, празни и лицемерни каузи: права на жените, LGBT, расизъм, деца и прочие. Играейки с егото и първосигналните емоции на армията им от послушници. Които дори няма нужда да си отварят устите, защото вече всички знаем какво ще кажат.

Ще ви кажа какво ще стане и с грантаджиите. След като нашмъркани изпълнят своите "задължения", ще изчезнат от публичното пространство, получавайки някакви позиции и "обещаващи" кариери. За нашите протестъри, например глистовидните такива, ще идат на няколко демонстрации, надявайки се някоя иранка да им пуснат, щото другите не биха обърнали внимание на некъпани смрадливи, брадясали като дангалаци зависими.

Тези уроди са тотално загубили човешкия си облик, често идват ехидно и подигравателно да ми пишат "ама що в Сирия, Украйна или в Херсон стана така", като че не става въпрос за човешки животи, общи трагедии от всеобща алчност и глупост,  а за мач и фенски крайни пристрастия, които тия малоумници попиват, поради липса на внимание и смисъл в реалния живот. 

Тотално деградирала безчувствена, озлобена паплач.  

ПС Чакайте и тия, любимците ми. Тия с "Ама един иранец (сириец, арменец и т.н.) ми разказа, че...

 

 Дахер Ламот

Няма коментари:

Публикуване на коментар