Зима

Зима
Пролет

26 декември 2022 г.

Особености на украинската дипломация. Калинките на хохлите превъзхождат и българските калинки

Крайно време е и Кобилкина да се намеси в международните отношения 

 

Взрив в мозъка.  

Владимир Зеленски, който преди четири години се прекръсти на "Володимир", назначи на поста посланик в България Олеся Илащук. Двадесет и пет (25) годишна девойка, току завършила преди по-малко от година - Сексология. 

Новоизпечената сексоложка, пардон дипломатка е без ден опит във министерството на външните работи на Украйна. Тя до вчера е била студентка по сексология, как да натрупа какъвто и да е опит. 

В българските медии се захласват, каква красавица била новия посланик. За липсата на опит на новото и поприще нито дума. 

Предполагам че новото назначение е свързано с големия брой украинки, които навлезнаха в България през последните няколко месеца. Известен факт е, че украинките са горещи жени с разкрепостен нрав (меко казано), а българските мъже са със слаб ангел (пак меко казано). 

Това предполага, как да се изразя по-меко - голяма сексуална мелодрама в много български и украински семейства в близкото бъдеще. 

Та погледнато от тази гледна точка, назначаването на сексолог може би има някаква логика, но пък тя и в тази си специалност има толкова опит, колкото и в дипломацията. Освен ако не разчита на голям емпиричен опит от първо лице, който украинките без преувеличение могат да натрупат още на двадесет, нежели на двадесет и пет години.

Що се касае до чисто дипломатически въпроси, без съмнение от Козяк 16 ще оказват всестранна и пълна подкрепа.

ОТ ЧИТАТЕЛЯ: Крайно време е и Кобилкина да се намеси в международните отношения


Щелиян Димитров, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар