Зима

Зима
Пролет

26 декември 2022 г.

Всяка мисъл за шуробаджанащина е абсолютна ерес в този случай

Всяка теза, която противоречи на Института за изследване на войната е fake news и подлежи на обстрелване от рояк фейкчейкъри... 

 

Украинският астролог Влад Росс сподели, че на 22 декември се е случило ключово събитие, което вече е донесло на Украйна победа във войната с Русия. 

В свое интервю той отбеляза, че президентът на Украйна е произнесъл много мощна реч в американския Конгрес. Това вече било крачка към пълноценна победа на Киев. 

Независимо от Влад Росс вече над 10 месеца варианти на подобни тези застъпва Института за изследване на войната, които се представят като "експертни и независими". Нашите медии цитират въпросния "Институт" всеки ден, но забравят да споменат, че шефка на въпросното НПО е етървата на Виктория Нуланд. Последната е съпруга на Робърт Каган, един от идеолозите на Проекта за новия американски век.  Неговият брат Фредерик Каган е съпруг на шефката на "независимия" Институт за изследване на войната. 

Всяка мисъл за шуробаджанащина е абсолютна ерес в нашия случай. 

Всяка теза, която противоречи на Института за изследване на войната е fake news и подлежи на обстрелване от рояк фейкчейкъри... лакоми траншоеди.


 Боян Чуков

Няма коментари:

Публикуване на коментар