Зима

Зима
Пролет

28 февруари 2023 г.

Откъде и накъде полетяха 200К? А, Пламен Узунов?

Поредното корупционно назначение на служебното правителство, с револтирането на дискредитирани и скандално известни с корупционни практики бивши държавни служители на ръководни и ключови места...
 

 

В края на януари т.г. е назначен за шеф на КАТ при СДВР София – Николай Крушарски. Той е племенник на Христо Крушарски, пловдивски олигарх – бизнесмен.

Откъде и накъде полетяха 200К?

А, Пламен Узунов?

Николай Крушарски е скандално известен за това, че е изтрил над 1000 клипа с шофьори нарушители на пътя, зад което се предполага, че стои чудовищна корупция.

Съвсем доскоро Николай Крушарски е бил началник сектор за обработка на нарушения от камерите на пътя и е имал пълен достъп и отговорност за записите на пътните камери.

Заради изчезването на записите, срещу него е образувано дисциплинарно производство. С назначаването на служебния кабинет, тези дисциплинарни процедури срещу него са прекратени и Иван Демерджиев дори сега го връща на най-високия пост –  Началник на „Пътна Полиция“ към СДВР.

На хаирлия да е…

Това е поредното корупционно назначение на служебното правителство, с револтирането на дискредитирани и скандално известни с корупционни практики бивши държавни служители на ръководни и ключови места...

Пламен Узунов


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар