Зима

Зима
Пролет

22 февруари 2023 г.

Пичове, и да се разберем от сега: Никакво гласуване за никого!

Това е положението, пичове и пички, а положението е американско. Всичките тия изпълняват заръката на американците – на всяка цена бъдеща коалиция с ПП и ДБ. Измекяри до измекяри... 

 

Поредният НАРЕДЕН ИДИОТИЗЪМ, наречен парламентарни избори, още не е стартирал, ама да ви го кажем отсега:

Пичове, никакво гласуване за никого!

Щото всичките МОШЕНИЦИ, СХЕМАДЖИИ И ИЗМАМНИЦИ са овъртолени в една ОБЩА кочина.

Нищо, че ви се представят под различни политически имена.

Та, забавлявайте се, пътувайте, радвайте се на живота, ама – никакво гласуване за кукли на конци зад които стоят прогнили едни и същи играчи!

За ГЕРБ е ясно защо – не! Както наскоро един специалист по национална сигурност се обърна към един специалист към редене на изборни схеми с: „Ти, докога ще продължаваш да поддържаш тази долнопробна шайка?!“. То не че специалистът по изборни схеми в същото време не е овъртолен и в други схеми „по пътя на копринката“, която пък уж е „враг“ на „долнопробната шайка“, ама така е у родната българска политическа кочина – всичките на караминьол, кинта да пада.

За БСП също е ясно защо – не! Там е редно Корнелия Нинова и Калоян Методиев да останат най-сетне на финала насаме, плюс само Борислав Гуцанов, за да им свети. И без това към тази численост „летят на крилата на любовта“, тъй че от какъв зор ще се пънете да ги направите от трима на… петима?!

За ПП „просто идиоти“ е хептен ясно защо – не! Те пък от продуктово позиционирани от американското посолство с усърдието на президента Румен Радев от „тия, които ще направят България друга“, направиха абсолютно лайняна кочина точно под благовидния поглед на Радев, който след като се насраха окончателно и подобаващо, понеже видя, че той ще яде дебелия, ги нарече „шарлатани“ и че „влезли през задния вход на политиката“. Че кой ги вкара там, а? Точно Радев! Така че на такива кухи американски клоуни нема нужда даже да им стъпвате, камо ли до урните. Да им гласува Радев, заедно с Копринковия си и схемаджиите му.

За ДБ и десносектантите направо пък си е от ясно по-ясно защо – не! Там като видиш генерала от Разград и другия – Ристю с шкембе, надминало по обиколка и стадион „Васил Левски“, заедно с цялата им сектантска пасмина, по-добре да отидеш да им купиш една каска и да ги натовариш на композицията за Украйна, отколкото да им гласуваш.

За „Български възход“ на Стефан Джон Кенеди Янев – брутално не! Тоя не стига, че го набутаха софтуерно на предните избори за да крепи американските щения а-ха да набутат правителство, а сега пак със строева крачка има нахалството да марширува върху главите ви.

За Слави и ИТН какво да кажем? Много сме разстроени, защото никак сега не сме наясно Орлин Алексиев що така литна Слави и се премести на басмата Ива Митева. Като му ги писахме още в началото на Слави що боклуци легитимира в политиката, криви бяхме. Затуй – не ходете до урните и за тия, щото пак ще се псува накрая. Фъфлещо.

Други какви шматки имаше, чакайте да се сетим, че то калабълък от шматки.

А! Възраждане, бе, пичове, апломб да става. Ваша работа, ама ние отдавна сме си казали думата за коцетата. Малко бавно схващате, но все е нещо, че изобщо може да схващате. Гледайте не в телевизора като ви рецитират патосни речи, а зад телевизора, ако ви е възможно, а най-вече гледайте портмонетата и портфейлите.

„Коалиция Заедно“, демек тюрлюгювеча на Ива Митева и Любомир КарАмански, пардон, Каримански, гювеч, който натрапчиво искат да представят, че бил „новия проект на Румен Радев“. Както вече писахме Радев хабер няма, ама „пътя на копринката“ му – да! Щото зад тоя гювеч „Заедно“ заедно схеми редят Димитър Илиев „Ялтата“ и сие, дето щял и в Дубай да ходи при Васил Божков, хахаха, той Черепа зар хвърля за него, и разправя на цяла София как заедно с него бил и един специалист по национална сигурност, да ни прости Господ, че му споменаваме длъжността, и човекът с пълно основание така негодува, че нямал нищо общо, че Димитър „Ялтата“ май последен ще вдене какво е да се ебаваш с името му, да ни прости Господ, че пак споменаваме длъжността му. Щото, тоя специалист по национална сигурност негодува, негодува, ама ний кво да направим, че Димитър „Ялтата“ обриса цяла София напред с името му?! Тоя целият гювеч в който са въртолят и още сочни имена на стари измамници имал претенциите, че щял да вземе… 10 процента. Тия са голям ташак, драги зрители, ама щом ще се надцакват кой да си пропилее кинтите на халос, на хаирлия да е. Сметката на коалицията в Първа инвестиционна банка е на името на партийката на Димитър Илиев „Ялтата“. Не я проверявайте, те кинтите от там няма да минат. Както и да е – хич и не се пънете да им гласувате. Кой гласува за смешници?!

Кой остана от несметната юруш тълпа, дето се е засилила да краде вместо да управлява държавата?

А! Сега ще кажат – ама що забравихте ДПС, бе, депесарски подлоги. Тъй като гледаме, то ДПС се държи най-сериозно на сцената, нищо, че преиграват с „евроатлантическите ценности“, докато обаче вкъщи реват възторжено за Путин. Та, дето се вика, заради Путин заслужават глас. Ама както си решите.

Това е положението, пичове и пички, а положението е американско.

Всичките тия изпълняват заръката на американците – на всяка цена бъдеща коалиция с ПП и ДБ.

Измекяри до измекяри.

Затова – НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ.

ZERO.

Както казва един голям знаков пич, наш приятел, че и умен при това: „Ние сега седим във вип ложите и наблюдаваме как се въргалят тия всичките в калните борби и се унищожават взаимно, а после сме ние!

Хайде, бакалъм.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар