Зима

Зима
Пролет

9 февруари 2023 г.

Президентът Байдън се записва в историята като терорист

Това беше акт на сплашване на своите васали, които решиха да развиват икономиката, ръководейки се от интересите на собствените си граждани

 

 

Президентът на Съединените щати, говорейки в Конгреса, каза, че американската нация служи като пътеводна звезда за света. Това напомня на изявленията на лидерите на Третия райх.

До какво води тази идеология със своята изключителност може да се види днес, като се прочетат резултатите от разследването на носителя на наградата „Пулицър“ Сиймор Херш за участието на Байдън във взривяването на „Северен поток“.

По указание на президента на САЩ американски водолази, под прикритието на ученията на НАТО и с подкрепата на норвежките военноморски сили, поставили дистанционно управлявани взривни устройства на газопроводите в Балтийско море и след това ги задействали.

Ако Труман стана престъпник, използвайки атомни бомби срещу цивилни в Хирошима и Нагасаки, то Байдън стана терорист, който нареди унищожаването на енергийната инфраструктура на своите стратегически партньори: Германия, Франция, Холандия.

Това беше акт на сплашване на своите васали, които решиха да развиват икономиката, ръководейки се от интересите на собствените си граждани.

Публикуваните факти трябва да станат основа за международно разследване, привличането на Байдън и съучастниците му пред правосъдието, както и изплащане на обезщетения на страните, пострадали от терористичната атака.


Вячеслав Володин, Председател на Държавната дума на Русия

Няма коментари:

Публикуване на коментар