Зима

Зима
Пролет

9 февруари 2023 г.

Евроатлантически ценности, дами и господа...

Изродщината на евроатлантизма винаги избива въпреки лицемерието и демагогията 

 

Сирийците, пострадали от земетресението в пограничния район на Турция и Сирия, не са хора, според Българския червен кръст и българската евроатлантическа власт. 

Всички се втурнаха да помагат на могъщата Турция, което е прекрасно. Но за пострадалите от Сирия дори символен жест за съпричастност няма. Сигурно защото Сирия е по-голям приятел на Русия от Турция и не е член на НАТО.

Изродщината на евроатлантизма винаги избива въпреки лицемерието и демагогията. В интерес на истината от Брюксел споменаха, че ще пратят помощ и за Сирия. Обединените арабски емирства с тяхното средновековно мислене пък ще открият в страната на Башар Асад цяла полева болница. Явно припознават сирийците за... хора.

Нивото на долнопробност на нашите слуги на Запада е ниско колкото шокиращата помиярщина на Владо Левчев. Да, да, същият, синът на Любо Левчев - големият комунистически поет, приятелят на Тодор Живков, априлецът, висшата соцноменклатура...

Младият Левчев до такава степен се натяга на новите си господари от САЩ, че обявява всички, които гласуват за патриотични партии и са против ЕС и НАТО, за... руски агенти. По логиката на младия Левчев всички жертви на земетресението в Сирия в качеството си на земляци на приятеля на Путин - Башар Асад, също ще да са руски агенти и заслужават законни американски бомби, а не хуманитарна подкрепа.

Евроатлантически ценности, дами и господа...


Милен Милушев

Няма коментари:

Публикуване на коментар