Зима

Зима
Пролет

10 март 2023 г.

Ама много унижени, бре!

На всеки българин космосът му е крив. Ама много крив. Иначе няма как такъв древен, умен, добър, трудолюбив и човеколюбив народ да се докара до такава тиня! 

 

От публикациите и медиите разбирам, че туй, българите, сме един много унижен народ. Всеки българин се чувства унижен от всякакви работи. 

Ей например грантаджиите евроатлантици се чувстват дълбоко унижени, че има живи русофили в България, че има неразрушени паметници, почитащи СССР и Русия. Грантоядите се чувстват особено унижени, че българите са освободени от турско робство от Русия. Ми може ли таквоз нещо!!!! Възмутително и огорчително. Как се чувстват горките грантояди, когато трябва да се отчитат пред работодателя си, а трябва да му обясняват, че България все още помни, че е освободена от турското робство от Русия, а не от Шести американски флот. 

Ама голЕмо унижение е тва, да знаете! По-добре девет синджира роби, отколкото девет карамфила в памет на руските освободители!!!!! Тях - грантоядите, това не ги бърка, и без това са се родили с нашийник.

Други българи се чувстват особено унижени, че децата се раждат от връзка между мъж и жена. Много е унизително. Въпреки това, те оптимистично продължават с опитите двама мъже да заченат взаимно. Но се разстройват, когато някой им напомни неуспехите в това отношение до момента.

Някои български граждани пък се чувстват унижени, че им се напомня, че не са точно българи. Ама много им е унизително, нищо, че се кълнат в други държави, че са им родини-майки. Някои се чувстват унижени и от това, че Съветската армия се е борила срещу фашизма и е освободила Аушвиц например. По-добре на абажур, отколкото благодарност на руснаците, нали?

Български граждани се чувстват унижени, че все още се разплащаме с някакъв прост лев. Българска работа! Те имената вече не искат да си изписват на български, а ние ги караме да ползват и българския лев като някой треторазряден европейски народ. За Ричард Хюснимехмедов това е недопустимо и унизително. Той иска в България да му плащат в евро, както получава в евро заплатата си от бране на ягоди в Испания. Иначе си е унижение!

Български граждани се чувстват унижени и от това, че други българи не са съгласни да гледат прайдове по улиците и от сутрин до вечер да се занимават със сексуалните им предпочитания. Тези гражданЯ усещат силно унижение от факта, че някои мъже харесват жени. Срамота, ви казвам, срамота! Назадничаво и варварско! 

Минаваме към по-леко унижените. Например пенсионерите, които с 40 години трудов стаж получават 400 лева пенсия. Която не им стига да си купят лекарства и храна едновременно. Които гледат учениците си - двойкаджии, как са в парламента и се хилят, когато се предложи увеличение на пенсиите. Когато гледат как изградените от тях държавни сгради, се продават и разрушават. Когато гледат как политици казват, че са в тежест на обществото и оплюскват бюджета. 

Унижените работещи бедни. Общо взето, никой не се занимава с тях. Нито НПО-та, нито политици. Кучета ги яли, накратко. Единствено фирмите за бързи кредити и монополистите се интересуват от тях.

Много наши политици се чувстват унижени, когато ги попитат откъде са им парите. Ма как така някакъв Ганя, или пък Ричард ще пита откъде имат пари да си купят имоти? Те не дължат обяснение никому. Ако някой пита, то той е враг и трябва да се изправи до стената. И е предател, разбира се. 

По-голямата част от политиците са лично унижени от Путин и затова си посвещават цялото ефирно време на клетви и проклятия към него и родата му. Както и общо срещу руснаците. Особено унижение усещат, когато Путин не се сгърчи от мъка и не загуби войната в Украйна, ами най-нагло печели и им набива канчето. Пълно унижение! По-добре американски роби, отколкото братя с руснаци!

Комплексиран и унижен народ сме. На всеки българин космосът му е крив. Ама много крив. Иначе няма как такъв древен, умен, добър, трудолюбив и човеколюбив народ да се докара до такава тиня!


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар