Зима

Зима
Пролет

9 март 2023 г.

Как пък всички деца на видни комунистически и номенклатурни семейства станаха първи евроатлантици и намразиха Русия

Тогава живяха като паразити на гърба на трудовите български хора. На обрулените. Днес правят същото тия гниди!

 

 

Не мога да го разбера и не мога.

Как стана така, че всички деца на видни комунистически и номенклатурни семейства станаха първи евроатлантици и намразиха Русия толкова, че да искат да бъде унищожена. Наистина не разбирам такава омраза. 

Ето една Елена позната на публиката като Ленче Кремче - бивша секретарка на първия държавен ръководител, после преводачка т.е. ДС и прочее. Живяла като царица по врeмето на комунистите, живее като царица и в битка срещу комунистите. 

Шаламановци, тагаревци, соломоновци и прочее знаменосци на евроатлантизма същите - номенклатурни чеда, които ги виждах с очите си в най-луксозните курорти, където ходеха само елита на висшата номенклатура. 

Ами партийният апарат. Жена му била партиен секретар, той борец срещу комунистическата партия и пръв шаман на демокрацията. Бил демократичен премиер и мрази Русия, иска я изравнена със земята. Нищо, че е учил там. 

Не зная един днешен евроатлантик или подобен еничарин, който да не е учил в Русия, да не е живял в луксозно номенклатурно жилище в пъпа на София или друг административен център или да не е живял като цар по време на комунистите. Хранеха се със златни лъжички с луксозни западни храни, пътуваха свободно из цял свят и придобиваха вещи със специални купони от кореком. 

С две думи и тогава живяха като паразити на гърба на трудовите български хора. На обрулените.

Днес правят същото тия гниди! Паразитират върху страховете на ограбените от тях.


Николай Марков

Няма коментари:

Публикуване на коментар