Зима

Зима
Пролет

12 септември 2023 г.

Изневярата е въпрос на избор, да останеш верен - също е избор

За да останете верни, са необходими ангажираност, самоконтрол и дисциплина и повярвайте ми, това е постижимо 

 

Винаги ще срещате дами, които са по-привлекателни от вашата жена. 

Ще срещате дами с повече вибрации. Ще срещате жени, които са по-красиви, умни и вероятно ви разбират по-добре. Ще срещате жени, които вълнуват сърцето ви.

Като жена ще срещнете мъже, които са много по-богати от вашия собствен. Може би ще имат по-хубаво тяло, ръцете им ще ви докосват различно. Ще срещнете мъже, които сякаш се грижат за вас повече от мъжа ви. Ще срещате мъже, които си служат много по-добре с думите, те ще говорят различно от мъжа, който ви очаква у дома. Може да ви разсмеят, разплачат, трогнат до сълзи.

Хората винаги трябва да са по-добри от другите в някои области на живота.

И понякога хората, които смятаме за по-добри от съпрузите си, може дори да не са такива, каквито ни се струва, че са. Хората ви показват това, което искат да видите, и в повечето случаи това не е истинската им същност, която разкриват навън.

Научете се да цените партньора си.

Обичайте партньора си без никакви резерви.

Винаги, когато се чувствате неудовлетворени по отношение на някой аспект, който партньорът ви не прави добре, бъдете достатъчно готови да се отворите пред него или нея.

Бъдете доволни.

За да останете верни, са необходими ангажираност, самоконтрол и дисциплина и повярвайте ми, това е постижимо.

Любовта сама по себе си никога не е достатъчна, самодисциплината и безмилостната отдаденост са много важни, когато става въпрос за връзка или брак.

Останете верни.

Една жена е достатъчна.

Един мъж е достатъчен. 

 

 Highviewart.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар