Зима

Зима
Пролет

8 март 2024 г.

Закривайте този панаир и престанете да се правите, че вашата "ротация" ще има някакво значение...

Обединиха ли ни? Щастливи ли са антикомунистите, кротнаха ли се? Не, не и не. Нито ни обединиха, нито ощастливиха когото искаха, нито го махнаха изцяло

 

 

Денков току-що каза как премахването на ПСА било сред приоритетите на това правителство, защото "мнозинството граждани" били против паметника. ХА!

Интересно, кога ни попитаха, че да разберат какво мислим, аджеба, мнозинството? 

Изключително ироничен е фактът, че в хипер-ултра-модерно-свежото клипче за успехите на кабинета "Денков" са влезли и кадри на този срамен ешафод насред центъра на София, на обезобразената, изгаврена Княжеска градина. А те, миличките, се хвалят с бесилото, което остана от паметника, сякаш е нещо достойно, а не е нагледна демонстрация на полузаконността и половинчатостта на техните действия. Не знам как е възможно, но наистина не се усещат, че ПСА се превърна в символ за гадостта на тяхното управление. Казва ни се, че паметникът е махнат, защото така иска обществото, а обществото не е питано, заключения са направени на база какво пишат техните истерични избиратели в социалните мрежи и толкоз. 

Освен това ни се говори колко е лоша опозицията и как, ах!, подклажда разделението, а те какво правят, по-точно? С това кълцане на паметника, ядене на грозни фонданести торти, половинчато и полузаконно пошло изпълнение? Обединиха ли ни? Щастливи ли са антикомунистите, кротнаха ли се? 

Не, не и не. Нито ни обединиха, нито ощастливиха когото искаха, нито го махнаха изцяло. 

Закривайте този панаир и се ротирайте и престанете да се правите, че вашата "ротация" ще има някакво значение...


 Ружа Райчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар