Зима

Зима
Пролет

17 март 2024 г.

Кой урок научи, Президенте?

Не знам ти ли си идиот, или някой от твоите идиоти, съветвайки те да съгласуваш тази безумна тъпотия – БТР-а да тегли лафета с тленните останки на патриарх Неофит – не провидя Знака?!!!

 

 

АФЕРА единствена публикува:

БЕЗУМИЕТО С БТР-А – РЕШЕНИЕ НЕ НА СИНОДА, А НА ТАГАРЕВ СЪГЛАСУВАНО С ПРЕЗИДЕНТА!

На влизане в Храма президентът Румен Радев отговори троснато и заповедно на въпрос на дръжките на микрофони „какъв урок е научил от патриарх Неофит“ така: „Много уроци имаме да научим!


Кой урок научи, ти, Президенте – този ли, че вместо благоуханието на тамяна при поклонението и погребението на патриарх Неофит имаше смрад от изгорял мазут и бръмчене на военната машина БТР, все едно си на манифестация на 9 септември от времето на Антон Югов, Вълко Червенков и Васил Коларов?!!!

Този урок ли – че направихте нелеп опит заедно с Тагарев уж да придадете някакъв аристократизъм привнесен от европейските монархии, но всъщност погребалната церемония заприлича на военно учение с попове?!!!

Не знам ти ли си идиот, или някой от твоите идиоти, което вкупом ви прави идиоти, съветвайки те да съгласуваш тази безумна тъпотия – БТР-а да тегли лафета с тленните останки на патриарх Неофит – не провидя Знака?!!!

Знака!!!, че през 1943 година след преминаването на същия тоя лафет при траурното шествие с ковчега на Цар Борис, но теглен от шест коня, от Катедралата „Александър Невски“ до Централна гара – 5 месеца по-късно София е бомбардирана!

Какъв урок не си научил, че пробутахте с Тагарев БТР-а и какъв Знак е това?!!!

Вчера АФЕРА написа „Лицемерието на траура“.

Днес АФЕРА ще ти го каже пак в прав текст – единствения „урок“, който си научил, Радев, е лицемерието! Демонстрирал си го непрекъснато пред този народ, демонстрира го и сега. Зад него този път обаче лъсна грозното ти лице на бездуховен неверник!

Оставаше да се качиш върху БТР-а с генералската си униформа, белким задоволиш както собствените си психарски комплекси, така и сатанинските щения на тези, на които се дупиш, и които реално управляват тази територия.

Сатанинско време. Със сатанински „герои“.

Които в едно Лицемерие на траура, сътвориха патриарха в по-свят и от самия Господ и Иисус Христос. Че и БТР изкараха. Как тъй не му забучиха и едно украинско знаме отгоре, още сме в дълбоко учудване.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар