Лято

Лято
Лято

21 май 2024 г.

Защо АФЕРА пуска тези записи?! Защото ПП/ДБ са нагли, арогантни и алчни лъжци!

И не АФЕРА е виновна, че ви вади насраните задници наяве, а вие сте си виновни, че от алчност, самозабравеност, наглост и егоизъм, сте се оставили да бъдете „вързани в капана“ 

 

След първия скандален запис от поредицата, която е подготвила АФЕРА, „умнокрасивите“ и „простоидиотите“ трескаво търсят „опорни точки“ с които да омъглят ОЧЕВАДНОТО – че единствената важна дума за тях е „Кеш!“.

Една тяхна фенка журналяйка, дето преди години търсеше нещо под кожения шлифер на Бойко  Борисов, пък искала да чуе, да чуе, бе, щото записа й бил шумен, да го изчистели „службите“, че да чуела…

Верно са, простоидиоти.

Сега преди да пусне останалите записи, АФЕРА да ви го каже в прав текст!

Защо АФЕРА пуска тези записи?!

По същата причина, както пусна снимките и аудиозаписите с Бойко Борисов. По същата причина, както пусна пачките с пудела на ОПГ на главния секретар на МВР и Бойко Рашков с контрабандистите на Паскал.

А причината е една – осветяване на мръсното задкулисие на политиците, които ви управляват и които лицемерно говорят за „морал“ и … „нов морал“.

Защото ПП/ДБ са нагли, арогантни и алчни лъжци!

Алчни измамници!

Защото, когато убиха Алексей Петров, същите тези ЛЪЖЦИ – ПП/ДБ мълчаха като задници и не обелиха и думичка дори за Алексей Петров. Нещо повече – ВСИЧКИ ЛЪГАХА БЕЗСКРУПУЛНО КАК НИКОГА НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И КАК НИКОГА НЕ СА ГО ВИЖДАЛИ!

За всичко лъжат! За всичко.

Не само са познавали Алексей Петров, но и регулярно са се срещали с него – в „Делвите“. Дори и когато го е нямало пак са се срещали в неговия ресторант „Делвите“, предоставен им от него. Само че, понеже са кухи и постни, не са знаели с кого точно си имат работа. И Алексей ги е записвал непрекъснато – и когато е бил с тях и е говорел, и когато го е нямало, предоставяйки им терена си.

Лошо няма, че са се срещали, ще кажат сега, нали? Ама лошото е, че са срещали не да си говорят за вино, любов и тинтири минтири, а за … КЕШ! И ЗАТОВА КАК ДА ОВЛАДЯВАТ ФИНАНСОВИТЕ ПОТОЦИ И СЛУЖБИТЕ! За което ще чуете нататък.

КЕШ е основната мантра. И „Радев кеш“ има, и „Корнела кеш“ има, и как вкарват в „Магнитски“ има, и как да лапнат финансовите потоци и служби има…

И не АФЕРА е виновна, че ви вади насраните задници наяве, а вие сте си виновни, че от алчност, самозабравеност, наглост и егоизъм, сте се оставили да бъдете „вързани в капана“.

Алексей го умееше това. И не се съмнявайте, и жив да го бяха оставили, пак щеше да ви сготви. Защото ви е преценил със сигурност и затова се е застраховал.

 

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар