Зима

Зима
Пролет

18 юли 2015 г.

Министърка по цици - ще има ли уволнения, г-н Борисов?

Снимка на Лиляна Павлова по зърна взриви социалната мрежа повече и от благоевградчанката, която прави фелацио на гаджето си на гръцки плаж...
 
 Извиняваме се предварително за следващия текст, но естетическото ни чувство бе дълбоко засегнато

Признаваме си, за една година и половина преживяхме много…

Естетически много.

То не беше Анна Баракова с перхидролената си коса и тотална липса на стил, не бяха топлес снимките на премиера Борисов с двата шарана, не бяха мокрите сънища, пардон клипове на Цветанов на лоста… Не бяха магнолии, лимонени дръвчета и пиянски изпълнения от страна на банкери и шефове на БНБ.

Като цяло, България е една гротеска по Смирненски.

Миналата седмица осъмнахме пък със следния скандал: зам. министърката на туризма заспала в бар, пияна? Това последното не става  ясно от снимката… Поне аз лично не разбрах, пияна или уморена е била женицата. Но всъщност това няма значение, защото той, министър-председателят реши да я уволни, защото уронвала престижа на професията! Народът дружно се съгласи с него и я оплю. Не че знаеше защо.

Важното е, че Борисов се харесва в ролята на големият уволняващ.

Той и кметовете заплаши с уволнения същата тази седмица, защото не спазвали „водната реформа“? Г-н Борисов, не че искаме да се месим във „вашите неща“, но кметовете ги избират съгражданите им, не ги назначавате вие! Но както и да е, премиерът заклейми Надя Маринова и я уволни.

Днес обаче виждаме една от неговите любимки също да уронва престижа на държавния служител. Снимка на Лиляна Павлова по зърна взриви социалната мрежа повече и от благоевградчанката, която прави фелацио на гаджето си на гръцки плаж.

Лилито с бяла ластична рокличка и без сутиен.

Факт, лято е, жегата си казва думата, пиарките й може да са в отпуска... Но ние лично бихме подкрепили законопроект, който разрешава  по без бельо да се пускат само 20 годишни двойки със стегнат бюст. Наднорменото тегло на министърката далеч не й помага да изглежда добре. И най-вероятно не това е била целта й. Искала е да се почувства удобно.

Да, но нас всички ни стана неудобно от гледката.

Та да си дойдем на въпроса, г-н Борисов, тука уволнения ще има ли или за това лято свършихме с популистките пози?




Славена Каменова, No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар