Зима

Зима
Пролет

18 юли 2015 г.

Съботен бис (галерия)

О, Джизъс! О, Джорджано! О, Фики...

Започваме с феноменалния български футболист Благой Георгиев, който извърши наистина голям подвиг - най-после национал се разписа в Италия. 


Е, Джизъса го направи на Колизеума в Рим и беше арестуван от местните власти, но пък се прочухме. Той издълбал на сградата инициалите си, а внимание му обърна най-големият италиански вестник.

Пак е нещо, след като Благо не може да попадне там с подвизите на зеления терен. Затова пък всички чакаме
развитието на отношенията му с поредното му завоевание - Есмер. С рускинята ту се женят, ту се разделят, а публиката е нетърпелива всичко това веднъж завинаги да свърши и темата да бъде затворена. За римляните остава утехата, че два пъти арестуват Джизъса в рамките на малко повече от две хиляди години.

Римляните могат да се похвалят, че са арестували на два пъти Джизъс за две хиляди години

Подобна история се разиграва и на фронта на друг футболист - Николай Михайлов. Но без арести и заплаха за затвор. Вратарят на националния отбор е далеч от простоватия PR на Благо, но и при него продължават недоизказаните неща. С фолкпевицата Алисия уж сложиха край на връзката си, а преди две седмици Михайлов отново хвърли в шах всички, че с Алисия ги чака светло бъдеще. И новините заваляха - сега Алисия щяла да се мести в Турция при футболиста и да зареже кариерата си у нас. За да бъде до любимия мъж, да домакинства и ражда. Ако трябва да сме честни през последните години тази новина е излизала поне 35 пъти.

Тази седмица забелязахме едно странно разминаване в любовните предпочитания на Фики. При първите си по-пространни интервюта наследникът на Тони Стораро ни запозна с мечтите си на креватния фронт - иска да се ожени за девствена, която да му народи 5-6 деца. Да, ама стана ясно, че певецът действа на принципа "Вземи си кака да те отрака". Сега остава по-трудната задача - как да омае хем по-опитна мацка, хем да е девствена. Можем да му пожелаем успех в невъзможната мисия...

Фики иска кака, ама девствена

Куката изчезна, стряскат заглавия в медиите. Актьорът Мариан Вълев си сменил мобилния номер, изтрил профилите си в социалните мрежи и прекрати всичките си работни ангажименти. Явно Куката трябва да дава медиен отчет поне веднъж месечно иначе после ще трябва да се оправдава - длъжник ли е на някого, прекалява ли с някои вещества, колко жени накуп върти и все теми от този сорт.
Куката се издирва... от медиите

Тази седмица се появи и един от малкото благодарни на жълтата преса. Всъщност всичките ни звезди са благодарни ако има някой ред за тях, но публично се държат като ощипани моми. Та благодарностите полетяха от страна на фолкпевеца Константин. "Благодаря на жълтите медии, че ме информират за нещата от живота ми. Вчера се забавлявах с шефа ми до сутринта, и сега се чудя да не се окаже, че всъщност това е бил негов двойник и аз съм се заблудил, че сме в чудесни отношения, а истинският да ме мрази. Моля да ме известят, ако е така", коментира той слуховете, че се разделя с "Пайнер".

Не толкова мил с клюкарските медии е танцьорът Наско Месечков. Той отново бе забъркан в хомо връзка, като допълнителната пикатност е, че е вкарал под чаршафите полицай. Не става ясно дали е катаджия и дали е развявана палката. Месечков обаче е категоричен: "Благодаря на всички жълти мижитурки и медии, но искам да ви уведомя от първо лице, че нямам нито гаджета, нито връзки каквито ми преписвате. В момента имам време само за семеен бизнес и танци". Ами да му се доверим, от първо лице е...

На Месечков му остава време предимно за танци

Развълнувахме се и от една тривиална новина - Роксана засне нов видеоклип. Знаете си - песента била изключителна, "публиката ще се наслади на качествен и много изненадващ проект". Певицата засега запазва мълчание какво ще поднесе, но ние сме нетърпеливи и веднага й задаваме своите въпроси: Платил ли е за клипа Бареков и колко? Ще има ли еротика от домашната спалня с незнаен фотограф, който може да е политикът, а може да е и мъжът й? Искаме подробности, стига с тези изненади, които все остават в тайна.

И докато сме на фолк вълна трябва да похвалим русокосата бомба Кристиана. Жената на скандално известният македонски композитор Оцко (онзи, който вкара палестински призив в еротичен клип на Гергана) яхна вълната и записа парче с Джорджано. Джорджано може и да вие докато пее, но пък започна да навързва участия като фолкпевици, а в интернет е доста по-известен от тях.

И докато младите фолкаджийки се борят за място, Преслава си разцъква по плажовете по бански. Странно по какво друго, но пък се оказа новина. Е, някои журналисти не харесват слабата й фигура, но пък трябва да стане ясно, че тя едва ли пости заради някой пишещ. И дали ще бъде с "анорексични" или пищни форми си е нейно решение. Ние само ще добавим, че бюст около стотака не ни изглежда като за анорексичка.

Преслава била много слаба според някои журналисти

Няма как да подминем и темата за Гърция. Фалирала или не, страната си разполага с доста апетитни активи и разпродажбата вече започна. Пръв се ориентира карбския пират Джони Деп, който си купил малък гръцки остров за 4,2 милиона евро. Той е с площ от 0,2 кв. км, а в момента е необитаем. Според нас обаче Деп си е хвърлил парите на вятъра. Джонка, да се бе допитал до роден брокер - за същата сума щеше да си вземеш къща в полите на Витоша, в софийски престижен квартал. А канализационната система е същата като на необитаемия остров.

Завършваме с Линдзи Лоън, за да ви покажем, че и на американските звезди не им лесно. Линдзи се оплака, че медиите са й създали доста перверзен образ, а тя у дома - света вода ненапита. "Не съм чак толкова перверзна, колкото ме изкарат. Да, напоследък участвам в доста разкрепостени сцени, но това го правя за пари, а не за удоволствие. У дома съм много по-спокойна и уравновесена", заяви актрисата. Не ти вярваме докато не го постнеш във Facebook или Twitter.

И наистина за финал - поздрав с новото парче на Боби Ваклинов и Милица Гладнишка. Посветено на случващото се в тази държава и постоянният преход, който все още не ни е накарал да поемем с куфарите към Терминал 2.


Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар