Зима

Зима
Пролет

21 февруари 2016 г.

Цветанов, страхливецо, кажи си за Пеевски, Цветанов!

Жалък си, да знаеш, страхливецо! Шубе те е от Борисов, страх те е от Пеевски, трепериш пред Цацаров...

Цветан Цветанов не смее да спомене името на Делян Пеевски, защото знае съображенията, пардон за гаргарата, на Бойко Борисов по темата. 


За пореден път Цв.Цв. се направи на улав и отговаря за ланския сняг, но не и за влиянието на Пеевски върху прокуратурата.

Живеем в страната на "подведените". Алексей Петров беше обявил Бойко Борисов за "подведен". Сега Цветан Цветанов мънка в Нова тв, че главният прокурор бил "подведен" през 2013 и 2014. Мирослава Иванова беше щадящо мила да му редне тихичко на Цв.Цв., че го е питала за Пеевски.

Питат го за Пеевски, Цветанов отговаря за главния прокурор. Питат Борисов за Пеевски в Лондон, той отговаря за контрабандата. Тези са толкова гузни, че не са за гледане. Само образцови тепегьози като тях могат да се гледат в огледалото и да се показват в телевиденията.

Според Цв.Цв. "сарайско-библиотекарската мафия" била "виртуална". Ало, Цветанов, от Митьо Гестапото, този прислужник на Григор Шопов, ли те е шубе, Цветанов. Или детската ти мечта е била да му станеш шофьор на Гр. Шопов?! Когато те мачкаха, пискаше, когато те пожалиха, мънкаш.

Цветанов, страхливецо, кажи си за Пеевски, Цветанов! Жалък си, да знаеш, страхливецо. Шубе те е от Борисов, страх те е от Пеевски, трепериш пред Цацаров. Какъв мъж си, Цветанов. Срам нямаш ли?

Апропо. Цветанов, искаш ли да те реднем пред американците, както се дуеш вече като председател на комисията по вътрешна сигурност в НС и се каниш на изслушваш, ех, на конвейр и да привикваш отговорните фактори в институциите.

Нали знаеш, че можем да те реднем пред американците, Цветанов. Аре, давай го по-смирено! 


И ходи поне в събота и неделя на литургия и се моли - има защо.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар