Зима

Зима
Пролет

10 юни 2016 г.

"Лейтенант" на Митьо Очите вади "заплатите" на продажни ченгета

Мутрите на Очите мачкаха ченгетата край болницата в Бургас
 
Бесен "лейтенант" на Митьо Очите е заплашил свой меверейски "контрольор", че ще извади "заплатите" на продажни ченгета, ако бъде ударена групировката на боса му. 

В същото време Ивайло Спиридонов дърдори ангро в ефира на БНТ.

Овластените "доброкачествени нищожества" се разпоредиха - "професионалистите" да се вихрят с "кризисен пиар" в телевиденията. Ботьо ботев дрънка с позьорски "оперативни паузи" при Антон Хекимян. Христо Терзийски "облъчва" Ани Цолова.

В това време шефът на ГД БОП Ивайло Спиридонов бърбори празни приказки в БНТ. Красота и изящество. Два дни подир селяндурската свинщина в Слънчев бряг тв ефирът беше поставен под пълен контрол от властта. Наведена "журналистика".

Ботьо Ботев бърше задника на "Баце" ефирно, бръщолеви как Митьо Очите разпределял между своите "приходите и печалбите", как бил "в известна степен примитивен", но пък бил с "природна хитрост". Не смее да шукне колко разкешва на куки.

Междувременно продажни ченгета в Слънчев бряг треперят да не изтекат имената им интернет. Някои от тях "внезапно" ще се разболеят. Вече обикалят "лични лекари". Мутрите на Очите се гаврели, че трябвало да дадат кръв за боса им.

Слънчев бряг е заграден от жандармерия. Тежковъоръжени полицаи са разставили КПП-та. Натягане подир "байряма". Куките изпълзяха на припек, след като Б.Б. се разкрещял като изоглавен на Георги Костов.

В сряда вечерта мутрите на Очите мачкаха ченгетата край болницата в Бургас. Колите им блокираха патрулките. Първо бяха колите на "бригадите", чак след тях се редяха меверейските автомобили.

Гангстерската война за "паркоместата" изкара на светло мафиотските схеми. Таксиджиите возят наркодилъри и разкарват проститутките. Битката за "паркоместата" е делба на територии.

"Сега на Митьо ще му дръпнат щепсела. Чудо ще е, ако го оставят жив душманите му в София", отсече информатор в службите. Да видим. 


Вече лъсна, че Бойко Борисов е супер притеснен. Има защо.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар