Зима

Зима
Пролет

14 септември 2016 г.

Цв.Цв. поръча рекламните материали за кандидат-президента Йорданка Фандъкова

Борисов наистина ще смени Бокова с Георгиева, без да му трепне окото...
 
Месец преди Георги Марков да посочи Йорданка Фандъкова като кандидат-президент на ГЕРБ, първи реднахме невинно - "Тя е". 

И се почна - Николай Младенов щял бил да бъде, не знам си кой. Кристалина това, Кристалина онова.

Врътката не е дали Лиляна Павлова иска или не иска да става кмет на София, а дали Орлин Алексиев е навит да бачка с нея. След изцепката в Симитли и връзките й с Методи Бачев изобщо не й се отваря парашутът - "Ама, Бойко, не искам".

Когато през март "Екзакта рисърч" обяви, че Йорданка Фандъкова има рейтинг на одобрение от 62%, Кристалина Георгиева - 55%, а двете изпреварват с много дори Бойко Борисов, нещата се очертаха. Уйдурмите нямаха значение - питайте Цв.Цв.

Баш изборджията на ГЕРБ вече поръча рекламните материали за кандидат-президента Йорданка Фандъкова. "Позитанците" знаят това - този път не от "печатарката-костинбродка" Мая Манолова.

Корнелия Нинова, милата, питала наши хора на "Позитано" 20 защо, докато тя се беше фиксирала в "царските конюшни", сме пишели толкова настойчиво за "Фандъкови яхъри", здрасти, че бързаме.

Сътрудниците на гуруто й Асен Марков вече се разтичали, научаваме, да ровят за инфо за "Фандъкови яхъри". Кофталното за тях е, че хора на "Бойко" от месеци чистят щала, пардон, "гаража на Орльо Кмета".

Докато "позитанците" пресмятат дълга на столицата, за да атакуват Йорданка Фандъкова в навечерието на 17 септември, Деня на София, Цв.Цв. се хваща на бас с Шефа за разликата между двата тура.

Междувременно Валери Симеонов грейна до Румяна Бъчварова, любимата социоложка на Бойко Борисов, край преградното съоръжение на границата. "Патриотите" ще играят за ГЕРБ и това боде очите. И?

Как какво - Бойко Борисов наистина ще смени Ирина Бокова с Кристалина Георгиева, без да му трепне окото. Виктор Орбан си го каза - "Ние ще я подкрепим, но решава министър-председателят". И?



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар