Зима

Зима
Пролет

5 септември 2016 г.

Четири типа жени, които не трябва да сваляте, ако търсите истинска връзка

Засичате красива жена на бара. Тя е сама и пие коктейл. Защо да не се пробвате да я свалите?

Докато потенциалната ви нова „забивка” изглежда като истинска мацка, за която всички ще ви завидят, тя всъщност може и да не си заслужава усилията… в случай, че търсите половинка за истинска връзка.

Ето и четири типа жени, с които трябва да внимавате, поне докато не направите щателно разследване на ситуацията им:

1. Жената, която наскоро е скъсала с гаджето

Защо е проблем: „Жените, които се впускат във връзки, за да повдигнат самочувствието си и да мъстят на бившите, са доста атрактивни за другия пол, тъй като изглеждат много луди и авантюристични, но ще ви разкъсат сърцето”, предупреждава Дона Барнс, консултант по връзките в Ню Йорк.

Момиче, чието сърце е разбито, се опитва да избяга от болката по всякакъв начин и да преодолее страха, че вече е необвързана, поради което ще се хвърли в ръцете на първия срещнат, обяснява Барнс. Тя ще се представи в най-добра светлина, тъй като отчаяно иска да си намери партньор, но впускайки се от връзка във връзка, ще носи тежък „емоционален багаж” от предните си неуспехи. Това почти автоматично вещае провала и на вашата връзка.

2. Жената която се налива с питиета в края на бара

Защо е проблем: “Мъжете са привлечени от жени, които умеят да се забавляват, защото изглеждат весели, освободени и флиртаджийски настроени. Фактът, че тя обръща коктейл след коктейл обаче, означава, че има сериозна причина да се напива – раздяла, лош ден или някакъв голям проблем”, казва терапевтът и семеен консултант Рейчъл Сусман, автор на „библията на раздялата”.

3. Жената, която вини всички останали

Защо е проблем: Всяка история, която разказва, се върти около нещо лошо, което се е случило. Интересното е, че проблемът никога не е в нея.

„Тя не е способна да поема отговорност, така че не очаквайте от нея да бъде надежден и разумен партньор. Вината винаги ще е у вас, а и тя постоянно ще търси поводи да ви изкара виновен за нещо”, коментира този типаж Барнс.

За съжаление, на първа среща доста хора се оплакват от какво ли не, защото просто не се сещат за какво друго да говорят, така че дайте шанс от няколко срещи, за да разберете дали мърморенето ѝ е просто моментно състояние или си е такава.

4. Жената, залепена за мобилния си телефон

Защо е проблем: Тази нейна зависимост означава, че „тя се нуждае от постоянен контакт с други хора, за да се чувства уверена”, твърди Барнс. Ако не си чати с приятели, то вероятно отговаря на мейли или върши други работни задачи, което е не по-малко лошо за потенциалната ви връзка.

„Причината човек да излиза, е да общува с хората, а не да остава във виртуалното пространство или в офиса. Ако човек не може да намери малко време да се отпусне и дистанцира от работата дори в петък вечер, това би било сериозен проблем за човека отсреща, който търси истинска връзка”, категорична е Дона.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар