Зима

Зима
Пролет

15 октомври 2016 г.

Съботен бис

Бръмчалките на бойна нога, кои фолкаджийки ни освободиха от присъствието си

Може и да не ви се вярва, но Сашка Васева отбеляза половин век тази седмица. 


Бис за Дупнишката Мадона, която за разлика от оригинала вече го играе скромно и улегнала. Юбилеят минал без фанфари, но то и фанфарите за Сашка заглъхнаха още преди Ицо Хазарта да я възпее на "задна прашка".

"Пустата моя известност не ми позволява да живея бурно, а и аз не го търся. Предпочитам кротките събирания", изповядва новата си философия блондинката. В галерията ни можете да видите част от еротичното минало на Сашето...



Със семейство не може да се похвали Антония Петрова. Мис България 2009 е в развод с Александър Бередин. Руският богаташ пуска в своя профил в социалните мрежи кадри на двойката, за да покаже къде е водил миската по света. Явно ще си потърси и всички материални подаръци от Тоца. Началото бе сложено с джипа на бившата си изгора. Според очевидци, зарязаният руски милионер взел возилото в средата на седмицата. Свидетели се кълнат, че видимо изнервен около процеса им на развод, Бередин искал да унизи максимално доскорошната си съпруга, грабнал ключа от автомобила на Петрова и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока. Русокосата миска останала сама навън в дъждовното и студено в този ден време.

Антония обаче да не рони крокодилски сълзи по джипа, защото преди години се оплакваше как се е возила в колата на Бередин, но... в багажника. После и двамата се чудеха как да лъжат, че тя сама се качила там, че медиите си измислят и т.н. Така че за Петрова ще бъде по-комфортно да стои далеч от автопарка на Береден. Нали и без това обясни колко е щастлива след взетото решение за развод, а богатите обичат да обясняват, че щастието не е в материалното, а духовното.

Антония Петрова се прости с джипа си

След разрива между Тоца и Бередин мнозина свързаха Мис България с Джино Бианкалана, който стана известен като "Джино на Джена". Фолкпевицата вече го забрави и се омъжи, но на повърхността излезе бившата му - Дейна Бианкалана.

"Джино никога не е бил богат. Той и баща му са шофьори на камиони. Взе от мен 20 хиляди долара, когато още бяхме заедно, за да обсипва с подаръци чалгарката Джена", споделила богатата наследничка на италианска фамилия.

"Джино така и не ми върна онези 20 хиляди долара, които му дадох уж назаем. Но какво може да се очаква от човек, който настояваше да вземе моята фамилия, когато се оженим? Навсякъде по цял свят жената носи името на мъжа, а той взе моята фамилия и не иска да я върне и сега, защото му звучала уникално", подиграва се на бившия си Дейна.

Тя разголва имиджа на Джино (с истинско име Георги) и разкрива пред столичен таблоид, че нашенецът дори си поръчал кола на лизинг на името на таткото на Дейна. И не издържал да плати всички вноски.

Сега Джино се възстановява след тежка катастрофа в Щатите, а слуховете, че са гаджета с Антония леко куцат. Но пък ако е така, това доказва, че миската не се интересува от парите наистина.


Фолкпевицата Димана спирала с пеенето и се насочвала към ново амплоа - да бъде гримьорка. Била звезда в масовия жанр, макар да нямаме спомени нейна песен да се е изкачвала по върховете на класациите. Колежката й Траяна, също толкова "известна", пък открила студио за маникюр. Поне е добре, че шоубизнесът у нас, макар и на кота нула, изхвърля по естествен начин тези, които са само пълнеж на сцената. Очакваме момента, когато фолкът ще се отблагодари на българското земеделие и ще върне към земята голяма част от титуловащите се като фолк звезди.

Деси Слава пък бе категорична, че нито е бременна, нито прави опит с младото си гадже Благой Найденов за бебе. Може би слуховете са тръгнали от наедрялата й снага, но пък фолкпевицата обеща публично, че ще се подложи на диета. Всъщност здравословното хранене е трябвало да почне от вторник тази седмица, остава да следим дали ще има промяна.

Венета Райкова стана по-продуктивна и от Иван Вазов, но пък попада в медиите предимно на тема магии, вещерство, врачки. Такива бяха и гостите й в нейното предаване, докато беше в ефир.

Тя напуснала телевизионното поприще, защото имала лоша карма от Николета Лозанова и Слави Трифонов, които и до днес си водят предаванията. Слава на Слави и Николета, ако наистина имат пръст в свалянето й от екран, защото и на зрителите им бе писнало от гастрола на обикновени баячки.



За широката публика засега ще остане скрито дали циркът между Големия брат и Явор Бахаров не е просто телевизионна постановка със слаби актьори. Но пък Бахаров си беше блян за Жана Бергендорф, която не откъсваше очи от "якото му дупе". Оказа се, че двамата са имали закачки и под чаршафа, но според думите на Явор било само "леко опипване". Пък и той си призна, че не може да вдигне самолета в къщата в Нови хан. От цялата интимност между двамата стана ясно, че Жана го е закъсала с мъжете, но попадна на изсъхнала новогодишна елха с две топки. Малшанс, но й препоръчваме догодина да гради имидж във "Фермата". Там може да попадне на здрав юнак балкански, който няма да засича в късните часове.


Бирмата би шута на кака си Алисия, гръмнаха родните медии. Всъщност, не става ясно кой на кого е извадил червен картон, но пък новината раздвижи скучните напоследък плеймейтски среди. Бръмчалките са на бойна нога, защото все по-рядко се случва да има богат и свободен мъж на хоризонта.

"За мъжа сексът е като глада. Ако не го пуснат в скъп френски ресторант, ще отиде на закусвалня. А някои направо си готвят сами", написа Алисия, което също засили слуховете, че вече не топли кревата на пернишкия милионер. Но пък евала на Алисия за самочувствието, че се сравнява с френски ресторант. Дали обаче менюто не е на български?


Знаете ли защо българския Playboy никога няма да последва съдбата на ЦСКА? Защото у нас е пълно с малки котета, които дали наистина, дали фалшиво са мъркали на Валери Божинов. Дойде редът на Бояна Генова, за която се смята, че е истинското малко коте от прословутия чат на Валери. Именно след разменените онлайн реплики изведнъж се появи снимка на Генова в Белград. За съжаление на малките котета у нас обаче, Божинов вече е укротен от голямото коте Биляна и по всичко личи, че не допуска до купичката с мляко родни студентки, плеймейтки и прочее девойки, които искат да скъсат със селскостопанското си минало.
 Малкото коте на Божинов - Бояна

Завършваме с изненадата на седмицата - Джулиана Гани. Не че тя ни е изненадала с нещо, изненадахме се, че поляла третата си корица на парти в чалга клуб.

"Благодаря на списание NUDE, че избра именно мен за лице на първия му брой. За мен това е изключителна чест. Благодаря и на всички приятели, които са тук и на други, които не успяха да дойдат. Без вас аз нямаше да съм това, което съм", сподели развълнуваната Гани. За публиката обаче остава загадка наистина какво е тя. И титлата Мис Силикон някакво постижение ли е в България? Успех и на списанието, което наистина впечатлява с първата си корица.

 Джулиана Гани с Бони и Кристина Димитрова на партито на ново списание

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар