Зима

Зима
Пролет

28 юли 2018 г.

Вместо БСП да извадят дивиденти, Кирил Добрев ги нахаква от скандал в скандал

В БСП никой не смее да шукне срещу тамошния „мозъчен тръст“ Кирил Добрев. Щото не само Цветанов ще е „мозъчен тръст“.

Някои от партийците все пак рекли, че този, който е измислил „трика“ с Гери Никол е голям глупак, но масовката се посрала от шубе, щото тоя някой, който натресъл Гери Никол на БСП бил Кирил Добрев.

Дупарата е негово умозрение, разбира се, не без участието на пиара на БСП Бояна Бозаджиева. И вместо Корнелия Нинова да размахва пръст на административния персонал на партията – столетница, след всяка публикация на АФЕРА, че били „предатели“, и че „работели против партията“, да вземе, че най-накрая да вдене какво пише АФЕРА, защото що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Преди отминалите парламентарни избори именно АФЕРА предупреди и алармира, че с така провежданата предизборна кампания БСП подарява умишлено за трети път властта на Бойко Борисов. Тогава отнесохме купища псувни и ругатни, но след изборите, и печалния резултат, стана кристално ясно, че не е нужно да сме пророци, за да сме казали истината и прогнозирали умишленото фиаско на БСП.

Сега е същата манджа с грозде.

Вместо БСП да извадят дивиденти от Бузлуджа, особено след ветото на закона за приватизацията и истанбулската конвенция, както и след приетото им предложение за връщането на мигрантите,  „мозъчния тръст“ Кирил Добрев ги вкарва от скандал в скандал на ниво – дупара.

Участието му днес по Нова телевизия бе отчайващо. Събирали ги на Бузлуджа за „повече самочувствие“, изрече Кирил Добрев като нефелен кондиционен футболен треньор, и предсрочните избори зависели от „психичното състояние на патриотите“.

БСП е все по-пълна трагедия, което е позорно, тъй като има претенция да се нарича „опозиция“.

С такава „опозиция“ Бойко Борисов ще векува.

 Кирил Добрев
 
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар