Зима

Зима
Пролет

8 април 2021 г.

Ляво-дясната глупост и вълкът в кошарата

В тази пропаганда ляв и десен електорат се самоизяжда, скарва се всеки срещу всеки, а крадците пердашат по държавната нива. Спрете се! 

 

Ето това ще ни затрие.

Ако във властта има крадец, то той всеки ден се крие зад нашия простоват народен спор - кой е комунист, кой е фашист, кой е вляво, кой е дясно. Крадецът е крадец.

Той е умел манипулатор и се пази от опасността някой ден някое ляво или някое дясно правителство да го вкара в затвора.

Прост въпрос: ако сте овчар и някой вълк ви завлича овцете - вие трябва да викнете ловната дружинка. Като я викнете - вие ще питате ли ловците от коя партия са?

Питайте ги и ще видите как левите ловци ще се накъркат повече от десните и ще произведат междуособица. Вълкът е забравен. Това е нашата проста, та чак тъпа приказка.

Или няма значение ловецът на вълци какъв е?

Професор Дайнов го повтаря от години - крадецът ви пази от комунистите и вие му се връзвате. Осен това ви пази и от фашистите, кафяви или розови.

В тази пропаганда ляв и десен електорат се самоизяжда, скарва се всеки срещу всеки, а крадците пердашат по държавната нива. Спрете се. Има ли крадец в държавата?

Има ли вълк в кошарата и давате ли си сметка кой е той?

Ако мислите, че има - дайте на вашите представители в ляво и дясно просто да оправят закона и да арестуват крадеца. Поне да преследват вълка.

Това не е игра Левски-ЦСКА. Заложена е идеята кой е честен и неомърсен, а не кой е ляв, кой е десен. Ловецът трябва да лови вълци.

Ние пращаме нашия ловец в бой срещу себе си - докато вълците издавиха овцете.

У нас нито лявото е ляво, нито дясното е дясно. Но в поредния спор между тях всички ние рискуваме вълците да ни управляват още и още. Глупост е това.


Мартин Карбовски, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар