Зима

Зима
Пролет

30 август 2021 г.

И какво го пазите тоя Менгеле?

Явно с някакво садистично удоволствие предлага да ни унищожат - за наше добро, разбира се! 

 

Главният държавен здравен инспектор по стара негова традиция продължава фашистките традиции на Менгеле и си прави експерименти с нас и по-лошото - с децата ни! 

Пак ще ни затварят по негова препоръка. Явно с някакво садистично удоволствие предлага да ни унищожат - за наше добро, разбира се! Какво значи тук някаква си личност и някакви си права!

Да напомня, че голяма част от ковидистерясването се дължи точно на Кунчев, който е напълно неадекватен за поста си. Никой не твърди, че вирус не съществува, но преекспонирането стигна абсурдни висоти. Ебола в съчетание с едра шарка едва ли би предизвикала такива напъни да се създава паника, както един тежък грип, който доста българи вече го минаха, някои дори на крак. Да, има и тежки и летални случаи, но това става с всички заболявания и смъртността не е толкова висока, че да оправдае ограничаването и унищожаването на свободата ни.

И сега да напомня - Главният държавен инспектор СЕ НАЗНАЧАВА ОТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ по ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО! Какво прави премиера? Защо не махна тази гнида, вредна за общественото здраве? Ако разширя въпроса - как така се назначи за министър Кацаров, който за нищо не става и освен неадекватни заповеди и напъни всички да ни ваксинира, друго не прави? 

ОСТАВКА ЗА ПРОКОБАТА КУНЧЕВ! ТОЙ Е ЧУМАТА!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар