Зима

Зима
Пролет

4 септември 2021 г.

Соломон Паси ще ни качва до звездите с асансьор, благодарение на "американското посолство"

„Ваксинирайте се, ваксинирайте се, ваксинирайте се, в космоса няма да пратим никой, който не се е ваксинирал.“ 

 

Соломон Паси по bTV. Избрано. Хубаво, че го избраха пак, че да ни се втълпи в главите дебели.

Ще ни праща в космоса, ще ни изстрелва към звездите.

„Благодарение на американското посолство“, поне три пъти изрече Соломон Паси, който ако не е американското посолство не знаем на коя звезда ще се позиционира изобщо.

„Лобито го имаме, то е готово!“, светкат очичките на човека, който изрече „Майната му на православието!“.

БАН, Софийска община и т.н., и т.н, и – забележете! – лично министър Николай Денков – „много космичен човек“, вика Соломон, както и „американското посолство“ били подкрепили „нещо като едновремешното ТНТМ“, сега „клъстър“, деца да отправяли въпроси и да си говорели с американските астронавти.

В София Техпарк щяло да стане фундаментаааааалното събитие, дето ни е най-важното сега, щото ако не се изстреляме към звездите, тука направо ни се е…. мамата.

Къде сме били ние?, вика Соломон Паси – ами Гана имала национална космическа програма, пък ние сме нямали, въх.

И понеже си е евреин, чете от едни листчета как през последните години 167 млрд. долара дал света за космическите работи.

А ние, българите, сме можели мноооого да направим.

Какво да направим, ще попитате вие наивно.

Ами Соломон Паси ви го казва веднага: можело да направим космически храни, космическо гориво, а „Уолтопия“ можела да направи... космически асансьори, които да ни качат на някоя орбита.

Обаче „Майната му на православието“ бил много стреснат, щото правили те, от Атлантическия клуб, изследване как да се предотвратели пандемиите (не се съмняваме, че това е станало с парички от американското посолство) и положението било много сериозно – идвала нам си коя вълна на делта вируса.

„Ваксинирайте се, ваксинирайте се, ваксинирайте се, в космоса няма да пратим никой, който не се е ваксинирал“, заключи Соломон Паси

Скромната прогноза на АФЕРА е, че ако тоя още един път го пуснат по телевизора, процентът на неваксинираните българи ще се повиши главоломно. И благодарение на американското посолство.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар