Зима

Зима
Пролет

5 януари 2022 г.

Проектът на посолството продължава да пилее парите на хората

Започнаха с мръсните процедурни хватки, по-долни дори от тези на ГЕРБ. Чувстват се богоизбрани и защитени от посолството...  

 

Както днес подчертах в едно интервю, чак започва да ни става неудобно за това, че вземаме заплати, защото от началото на съществуване на това Народно събрание - вече един месец, на практика освен спорния мораториум в енергетиката, нищо друго съществено не е решено. 

ПП и ДБ твърдо са решили да въведат зелен сертификат и за Народното събрание, като занимават всички и пилеят времето, вместо да се заемат с това, за което бяха избрани. Впрочем може и това да е - нищоправене и прилагане на мерките, налагани ни отвън.

Отказаха гласуването на Временна комисия за мерките, но днес и от ПП и от ДБ са внесли проекти на решения депутатите и всички други да влизат в Народното събрание само със зелени сертификати. Оправиха вече положението с цените на тока, газа и водата, оправиха заплащането на хората, решиха въпроса с РСМ, та се заеха и с поредната говорилня, която ще стане при повдигане на този въпрос. 

А за наглостта да откажеш комисия, която да установи какво всъщност се случва и да налагаш противоконституционно ограничение на народните представители, нямам думи. Целта, естествено е, да се попречи на Възраждане да участва в работата на Народното събрание. Защото вече започва доста да им става неудобно от нашите въпроси и предложения. Отново и отново нищо полезно за хората, а единствено безумните абсурди на Кирчо и компания...

И тук поставям отново въпроса: ЗАЩО БСП предава избирателите си? Мълчат като... Разбирам, че от години власт не са виждали, но все пак някакъв морал трябва да остане. Защото тази година отново ще има избори и тогава ще се молят да минат четирите процента!

Преди малко научих, че е завършило извънредно заседание на Постоянната комисия по здравеопазване, на която съм член И ЗА ЗАСЕДАНИЕТО НА КОЯТО НЕ СЪМ УВЕДОМЕНА! 

Започнаха с мръсните процедурни хватки, по-долни дори от тези на ГЕРБ. Скоро ще започнат съвсем да нарушават законите. Чувстват се богоизбрани и защитени от посолството.

Съпротивата е наш дълг. Наш дълг е да защитаваме хората, които са ни гласували доверие и целият български народ. 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар