Зима

Зима
Пролет

9 март 2023 г.

Въпрос на време е да го разберете

Има хора, които са неподвластни на промивка на мозъка. И в техните глави се издигат такива паметници, които не могат да бъдат сринати 

 

Няма нищо по-нормално от това поклонници на една фашистка идеология, каквато е западната и която ясно лъсва с действията й в Украйна, да искат да махнат паметника на армията, която се е борела с фашизма. 

Фашизмът има много лица и много измерения. Той "еволюира" според цивилизационният избор на поколенията, които го проповядват. Изучил се е днес с едни по-скрити средства да проправя насилствено идеологията си, използвайки комплексирани, слабохарактерни и объркани хора като свои марионетки.

Не е трудно да посееш семето на разрухата в главите на хората. Нужно е само да разбираш страховете им, слабостите и болките им. Дали ще се рушат паметници или избиват малки деца в Донбас; дали ще се горят хора в газови камери или ще се мятат демократични бомби - това всичко е продукт на едно нещо, на една идеология, която преди 70 години бе обладала Европа и от която Русия ни спаси. 

Но тази идеология, като вълка, който си мени козината, но не и нрава, отново плъзна по стария континент, подхранвана от англо-саксонския свят, за да достигне до мащабите, в които отново днес Русия единствена в целия свят да вдигне оръжие срещу нея.

Но този път играта е мръсна. Министерството на пропагандата си е опекло работата и марионетките-хора нямат избор освен като кухоглави и сърцепразни роботи да вървят в редичка и да крещят "РАЗРУХА".

Но дори да сринат всеки паметник със земята, усилията им ще са напразни. Защо? Защото има хора, които са неподвластни на промивка на мозъка. И в техните глави се издигат такива паметници, които не могат да бъдат сринати. 

А това, ако не можете да разрушите, то отдавна сте изгубили войната. Въпрос на време е да го разберете.


Персефона Коре

Няма коментари:

Публикуване на коментар