Зима

Зима
Пролет

25 януари 2023 г.

Много е безнадеждно, братя и сестри, ама много!

Хайдути, чакайте ме в Дубай. Ида! 

 

Вчера гледам и слушам някъде из телевизонната нива представителят на МВР идиоти Демерджиев. 

Пия вино, гледам го тоя измисленяк, и псувам. Мъжът до мен пие уиски и изумено ме наблюдава: „Ти си пълен мазохист щом го гледаш и слушаш тоя дрисък!“. А аз му викам: „Пич, такива като тоя ми вдигат адреналина!“. И люскам вино, ако е възможно в него да удавя такива дрисъци. Добре е, че виното е класно, че не следва махмурлук.

Вие разбирате ли каква шантава съдба имам аз? Да не си приказвам прелестни работи с мъжа, дето пие уиски, и ми гледа насмешливо сеира, а да съм се съсредоточила в един МВР идиот, който плещи глупости.

Ай сиктир, бе!

Та, докато мен ме заграждат отвсякъде Първа наказателна бригада на г-н …, Втора наказателна бригада на г-н…, Трета наказателна бригада на г-н …, всичките свързани с „Пътя на копринката“ на Румен Радев, респективно на МВР Демерджиев, респективно с Властта, която управлява, тоя идиот МВР министър ми говори как „борел“ корупцията.

Ай сиктир, бе!

Изобщо не ми е тъжно за тоя кретен, нито за всичките лайнари във Властта, които се интересуват само от това как да намажат филията, зверски ми е тъжно за тоя народ, който е облъчван от телевизорите – контролирано, манипулирано, лъжовно – как тия са по-бели от Боко Тиквата и пасмината му, а всъщност и заедно с него в Симбиоза, надминаха и чекмеджето му.

Ай сиктир бе!

Гледам и слушам как преборили корупцията, аха-аха, как и купуването на гласове щели „пак“?!?! да смажат, а цял един град като Варна е под фелдфебелското ръководство на един господин, който вече е разпределил гласовете до математическа ювелирност. И реди града като пъзел, който винаги излиза от раз нареден.

Викам на мъжа до мен: „Тия ще ме ядосат накрая и ще взема да изляза аз напред в битката за кмет на Варна, к’во викаш?!“. А той се смее, чаровникът: „Ще те сготвят, малък разбойник! Ама понеже си луда, накрая ще те закарам в Дубай!“.

Та, гледам аз МВР идиотът Демерджиев какви лицемерни лъжи изрича, докато пред очите ми, пред ушите ми, пред лицето ми, ТЯХНАТА КОХОРТА краде като изоглавена, докато ТЯХНАТА КОХОРТА ме дебне да ме овъртоли, и ми е бясно тъжно за тоя народ. Който продължава да им вярва.

Ай сиктир, бе!

Много е безнадеждно, братя и сестри, ама много.

Хайдути, чакайте ме в Дубай. Че и до ЮАР ще прескоча. Ида.

Иван Демерджиев

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар